کلا گند زدی به نقل ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا گند زدی به نقل ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش تو این دور و زمونه اگه اینجوری کنی دختره یه دل سیر با رفیقاش بهت می خندن ! میگن طرف بی عرضه بود رفتم ک*س و کیون رو واسش آماده کردم ک*سخل خودسوزی کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو قبول دارم تعدادی هم هستن که این حرف بهشون نمیچسبه ولی با چند قطره دریا نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول این راست کار خودته نکنه شیطون این هم باباته خودت ترسیدی بری بخری(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب کارتونی هم میگیره (sm2)
خنده نداره ، عمق فاجعه گریه داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویسا این چیه گذاشتین جر خوردم از خنده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو صابون گلنار واسه تمیز کردن هم استفاده میشه (sm2)
دیگه باید با جو جامعه وفق پیدا کنیم (sm81)نقل قول:
صابون حمام (sm2) نکن بابا این همه صابون میخوای چی کار ؟ (sm25)(sm2)نقل قول:
تو خیابون دیدیش تو یه نگاه عاشقش شدی!!باشه قبول....
شمارشو شانسی گرفتی از صداش عاشقش شدی!!!..باشه قبول....عکس پروفایلشو دیدی عاشقش شدی!!!...باشه بازم قبول...ولی آخه دیوث أز مپِ کلش آف کلنزش چطوری عاشقش شدی!!! …
این یکی با پتک هم تو کـــ.ون من نمیره!!!!!!