اصلاح با اتش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلاح با اتش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ببین دقت نمیکنی ..
پشت سر قطار تو ینی پشتت ایستادم دارم رکاب میزنم دقت کن بعد میگم بده بزنیم سفت بازی در میارین ملوم میشه اینجا ..
امشب فشار زیاده کلمم کیریه یکیتونم نمیده بیزنیم ..
چرا باید پشت سرش بایسته رکاب بزنه ...؟! مورد منکراتیه ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف میگفته به من نزدیک نشو جیغ میزنما می دویده و پستچی بدبخت زیر بارون داد میزده خانم بایست نامه داری رکاب میزده ...(sm2)
مشنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جستجوی مرحم، راهی شدم زیارت... (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد تو سفتی ..
7- ماه - کیوسک(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه هزینه ای میکنن لیگ برتر ... رفته رو 700 میلیارد ... اگه سه چهار تا تیم این فصل هفتصد میلیارد هزینه کنن کل هزینه به سه هزار میلیارد هم میرسه شایدم بیشتر ...! سوال اینجاست تو این وضع اقتصادی چجوری اینهمه هزینه میکنن ... اصن از کجا میاد ...؟! اینکه مثلاً سپاهان و فولاد بخش خصوصی هستن چرته ... تو این مملکت چیزی به اسم بخش خصوصی نداریم به خصوص تو ورزش ...