چه خیانت جدیدی ازش رخ داده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه خیانت جدیدی ازش رخ داده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه قانع نشم... پست کروس همیشه هافبک هجومی بوده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من گفتم دیماریا هافبک چپ نیست؟ اتفاقا من میگم چون دیماریا هافبک چپه، اگه با اومدن کروس سیستم بخواد حفظ بشه، به مشکل میخوریم چون کروس تو این پست کارایی نداره (sm120)
من چند ماه دیگه رو میبینم که همه میان و میگن من از اولش هم با خرید کروس موافق بودم (sm120)
فسیل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Chiko. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحمتی و بیرانوند هم اومدن(sm120)
دلبوسکه گفته نیمار بهتر از رونالدو هستش(sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من باید کل تیم عوض بشه 11 تا بازیکن جدید بخریم(sm120)
من میگم اگه به قیمت رفتن دیماریا و نابودی ایسکو با نیمکت نشینی باشه اشتباهه... نمیگم بازیکن به دردنخوریه ولی خریدش با توجه به بازیکنای فعلیمون اشتباهه... گرچه قیمتش واقعا عالیه (sm128)نقل قول:
مگه دروغه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش فرید موندراگون رو میخریدیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]