@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اینکه کم پیدایی
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اینکه کم پیدایی
اعصابم ته کشیده بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشتی من که نگفتم تو کاری نکردی اینا خودشون سایتو شیلفر نمیکنن ، بالاخره عمو شیلفرچی ها هم عادم هستن و دوستان و بستگانی دارن ، میشه یکی پیدا بشه بگه فلان سایتو یه مدت شیلفر نکن یا کمتر شیلفر کن ...
من فقط گفتم بخاطر مطالب انجمن یارو سایتو شیلفر نمیکنه ، سایت بخاطر اینکه ثبت نشده و غیر قانونی هست شیلفر میشه ...
دمت گرم که میانجیگری کردی که کمتر شیلفر شه سایت (sm10)
بانك ملی به مردانی كه بتوانند بدون آنكه سوراخ كــ.ونشان را جمع كنند كــ.يرشان را تكان دهند يك دستگاه 206 جايزه میدهد .
امتحان نکن نمیشه
.
.
داداش گلم نکن نميشه علمي ثابت شده
.
.
خواهرم شما دیگه چرا ??????
مخاطب خاص اگه.گوه بازی در نمیاوردی
الان بچمون داشت جلوی کولر با
.
.
.
.
.
.
.
با دوووولش بازی میکرد ??????????????
اصلا من بدشانسیمو از همون دوران بچگی وقتی که تخم مرغو کاشتم بهش آب دادم مرغ نشد فهمیدم...
شما به عن خودت بگو: عاشقتم!!
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اگه از فردا تونستي. بريني. |:
ناز ميکنه... ميفهمي؟؟ ناز ميکنه :|
ﺷﺎﮔﺮﺩ ﻣﮑﺎﻧﯿﮏ ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﻪ : ﺍﻭﺳﺎ ﺗﻮ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﯽ
ﺍﯾﻦ ﮔﺮﯾﺲ ﻧﺴﻮﺯﻩ !!
.
.
.
.
.
.
.
.
ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﺍﯾﻨﻘﺪ ﻣﯿﺴﻮﺯﻩ؟!
ﯾﻪ ﻧﮑﺘﻪﯼ ﺭﯾﺰ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﻫﻞ ﺩﻻ ﺩﺭ ﺟﺮﻳﺎﻥ
ﻫﺴﺘﻦ
ویرایش توسط rebasss : امروز در ساعت 03:26 PM دلیل: رفته بود اونور ، آوردمش اینور
(sm2)
به همه چیزه عادم کار دارن ، خو حتما یه موشکلی داره ویرایشش کردم دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم همینطور این روزا اعصاب ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم نگفتم که تو این چیزا رو گفتی ، فقط خواستم بگم بقیه شیلفر شدن و ما نشدیم تو این 32 روز
میانجیگری نکردم !! یه حرفی بود زدم و بهش عمل کردم ! همین !! حالا دیگه بقیش به بنده مربوط نیست و ممکنه از فردا زرت زرت شیلفر شیم مثل قبل !