چه میگی باو اینو دارم منتها بی کیفیته .. دیوث کلیک کن .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چه میگی باو اینو دارم منتها بی کیفیته .. دیوث کلیک کن .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
File Not Foundنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Back to Main Site
خیلی خوب بازی کردیم دمشون گرم با همه ی وجودشون بازی میکردن کاوه 120 دقیقه دوید نورافکن که وسط زمین همه رو دریبل میزدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینو روی کاست گوش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خوب بودیم ولی تعداد سانتر یه خورده زیاد بود (sm25)نقل قول:
فک کنم یه پانصد عدد سانتر ول دادیم (sm2)نیمه اول خطای وسط زمین رو امید ایراهیمی سانتر ول میداد (sm2)
خب دیگه من کاست نداشتم .. هر وقت سیدی آمد از بیرون گرفتمنقل قول:
یراحی خوبه خوشم اومد (sm50)
راحت از وقتی خسرو اومد تو من گفتم الان شروع میکنه اولین توپی که بهش رسید سانتر از وسط زمین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسرو خیلی افت کرده (sm25)نقل قول:
آخر جشنواره رو داریم خیلی خوبه (sm2)بهترین بازیگر مکمل زن:
ثریا قاسمی برای ویلایی ها
بهترین بازیگر مکمل مرد:
هادی حجازی فر برای ماجرای نیمروز
بهترین بازیگر نقش اول مرد:
امیر آقایی برای بدون تاریخ ،بدون امضاء
بهترین بازیگر نقش اول زن:
لیلا حاتمی برای رگ خواب
اون لینکه خراب کپی کردم ولی از خود تاپیک هم کلیک میکردم نمیشد .. الان دانلود شد (sm2)نقل قول:
آهنگ جدید محسن آقا چاووشی " زندان " در خندوانه >> واقعاً بزودی ...
منبع : شاه حسینی (sm2)
اقا پس از رایت کردن دیسک یه سایه رو دیسک میوفته
علتش چیه؟
(sm77) (sm77)(sm77) (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جدی بلدی بگو
دارم رایت میکنم
بگای نشه
(sm2) یاران تو برو تو انجمن تکثیر و رایت ایران
آخه اینو چجوری توضیح بدم ؟ (sm70)با رسم شکل ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ildk k,ajhvdl f'd l;tdi(sm30)
ای بابا
میگم همین نوشتاریم بگی کافیه
سوخوم گوتانقل قول:
برو انجمن سافت 98 اونجا بیشتر میتونن بهت کمک کنن (sm2)
مصطفی رو میپسندم کاراش رو گوش میدم دوسش دارم
آخه چجوری ؟ (sm120)نقل قول:
رایت که میشه تموم میشه هیچ اروریم نیستنقل قول:
دیسکو که نگاه میکنیم از سمتی که اطلاعات رایت شده
به دو قسمت کم رنگ و پر رنگ تقسیم میشه
علتش چیه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چند هفته طول میکشه جواب درست بدن(sm74)نقل قول:
روش کار : ابتدا سی دی را در کف دستمان نهاده و آن را به سمت بالا میگیریم سپس با حرکت مچ کمی به چپ و راست میچرخانیم ، سپس که متوجه شدیم سی دی سوخته است با کف دست بر پیشانی میکوبیم ( اگه دختر بودیم : اعع وا خاک بر سرم شد ) سی دی را دامان طبیعت رها میسازیمو سپس سی دی دیگری را برداشته و رایت میکنیمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
مهندس سی دیا نسوختهنقل قول:
چون راحت هم کپی میشن هم موقع نصب ایرادی ندارن
فقط میخام بدونم دلیلش چچیه اینجوری میشه
خانه ۵۵ مترمربعی با معماری شگفتانگیز
خانهای ۵۵ مترمربعی توسط معماران ژاپنی ساخته شده که طراحی داخلیاش آن را بزرگتر از آنچه هست نشان میدهد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، یک گروه معماری ژاپنی در شهر توکیو خانهای بسیار کوچک ساختهاند که علیرغم ظاهرش، بسیار جادار و دلباز است.
بر اساس گزارش smallhousebliss، خلاقیت در معماری را میتوان در این خانه کوچک در ژاپن دید که ابتکاری است که توسط گروه معماران «میزوییشی»(MIZUISHI) ساخته شده است.
این خانه 55 مترمربع زیربنا دارد و با ظاهری مثلثی شکل، بین یک رودخانه و یک خیابان قرار گرفته است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]این خانه از بیرون واقعا کوچک به نظر میرسد اما زمانی که وارد خانه میشوید،بزرگتر از حد تصور و معماری آن بسیار شگفتانگیز است.
این خانه دو طبقه دارد؛ اتاقخواب در طبقه اول واقع شده و آشپزخانه و اتاق نشیمن در طبقه دوم قرار دارند.
یک اتاق بازی کوچک نیز در نیمطبقه بالایی خانه ساخته شده که با یک نردبان قابلدسترسی است.
تمام دیوارهای این خانه سفید هستند که به بزرگتر نشان دادن فضای کلی آن کمک کرده است.
این خانه همچنین بسیار نورگیر است و پنجرههای زیادی دارد و در مجموع هم دوستداشتنی است و هم بهخوبی نیازهای یک خانواده کوچک را برآورده میکند.
دلیل چی که چجوری میشه ؟نقل قول:
(sm2)اسی اسکل میشود
که سایه میوفته (sm70)نقل قول:
(sm77)(sm77)(sm77) سایه نیوفته ؟ (sm2)گرفتی ما رو ؟ (sm39)(sm120)نقل قول:
تا گوساله گاو شود دل صاحبش اب شود
- (sm2)
یاران یه پیشنهاد برات دارم : تمام کلاس های ممکن و ناممکن موجود در کشور رو برو شاید فرجی شد (sm2)
(sm2)این یاران و سینجول بندازی تو یه اتاق در بسته
(sm30) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)واسم سواله چرا این دو تا از هم سوال نمی پرسن صحنه جالبی میشه