من میپرسم ولی همش تفرح مره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من میپرسم ولی همش تفرح مره (sm2)
ببین وضعت چجوریه که سینجول هم از جواب دادن سوالات تفره میره (sm2)
دیوث بعضی از دی وی دی ها که منم رایت میکنم اینجوری میشه کم رنگ و پر رنگ ..
درایو نوریه دیگه
عجب سریس یا مولا
عجب فلیست یا لولا
منظورش اینه اون نوری که میفیته روی دی وی دی یه دست نیست معمولا از کم رنگ شروع میشه تا پر رنگ
تو خفه شونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
اومد حرف بزنه بدوبدو رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرشو بخور (sm2)
میخاستم برات بنم حالا که اینو گفتی گم شو (sm2)
عیدم داره میاد (sm172)
این آخرین دفاعمه (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امير يراحي ايتيونزشو نميزني
خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دارم پيش نمايش ايتيونزو گوش ميدم با هدفون كيفيتش زمين تا اسمون با ريپ كــيري بيپ فرق داره
وقتی که سیدی ش هست بیرون 4 تومن کار احمقانه ایه از آیتونز بگیری (sm2)
يه دستيم بايد بكشه به صفحش اين چه وضعشه
يه مثل مجسمه تحت رايت مهدي كرد هست يكي تحت رايت خودش
امپراطورم يكي اكسير نوين يكيم يه شركت ديگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم میرم ببینم اومده میگیرم ..
بیچاره کردن شهاب مظفری رو سر خبر بیماری موزن ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام عزیزم خوبی؟ ممنونم که به یادم بودی امیدوارم هر کجا هستی شاد و موفق باشی (sm127) راستی بالاخره چی قبول شدی؟ (sm134)
(sm77)
(sm50)کی بشه اپلود مث دانلود شه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دو طرفه دیگه الکی چرا کججع میدی (sm120) این میخواد سیدی یه دست در بیاد (sm2)مگه رنگه (sm2)نقل قول:
اوه اوه هادی تاپیک بغلی بیانیه داده اونم چه بیانیه ای (sm2)ســـوپر داغ کرده (sm2)
(sm2)(sm128)
هادی من همینجا در مقابل دیدگان همگان در مقابلت لُنگ می اندازم و سر تعظیم فرود می آورم (sm146) (sm2)
عقده هامو خالی کردم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقده ای (sm2)نقل قول:
چقدم هست لامصب چشام در اومد (sm120) همش میگی 4 تومن چیزی نیست میخوای مثلاً وجدان کاربران رو بیدار کنی (sm2)
اینایی که من میبینم شکنجه هم فاییده نداره پول نمیدن (sm120)
در انجماد یک تخت
این لاشه منجمد شد
پاشیده شد به دیوار
سیگار پشت سیگار ...
از کارشناس خبره مجمع دکتر مهندس بابا اسی حمایت کنید (sm2)
صد صندلی در این ختم بی سرنشین کبودند
مردی تکیده بیزار
سیگار پشت سیگار
این پنج پنجه امشب همخوابگان خاکند
بدرود دست و گیتار
سیگار پشت سیگار ...
مبهوت رد دودم این شکوه ها قدیمی ست
مومن به اصل تکرار
سیگار پشت سیگار ...
عکس تو بود و قصه
قاب تو بود و انکار
کوبیدمش به دیوار
سیگار پشت سیگار ...
ته مانده های سیگار
در استکانی از چای
هاجند و واج انگار
سیگار پشت سیگار ...
لعنت به این خودآزار
سیگار پشت سیگار ... (sm27)
هی روزگار (sm50)
هییییییییییییی بد روزگاری شد آقا بد (sm50)
(sm2)
میلاد شعر گذاشت منم یاد این افتادم
آهای صدای گیتار
آهای قلب ِ رو دیوار
اگه دست توی دستام نزاری
تریاک پشت تریاک ...
(sm2)
ای جان (sm19)(sm120)