(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
دوستان سلام.من ارتباط ترجیع بند یوسف رو با بقیه شعر متوجه نمیشم.کسی هست مرا یاری نماید؟(sm120)
تو هند مراسم رنگ پاشي دارن(sm2)
تو اسپانيا گوجه فرنگي
تو انگليس آب بازي
تو سوييس برف بازي
و در مملكت ما اسيد پاشي !!!!
(sm50)
آیت الله جنتی با حذف آیت الله کنی
به مرحله یک هشتم نهایی راه پیدا کرد(sm2)
تاپیک بقل چه باحاله (sm2)
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 123 تا آلبوم بعدی موندگاره (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا مشکل منم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار شخص ثانویه ای داره به شخص اول پند میده توی ترجیع بند
ممنون میشم یاری کنید اهالی فن
لره تو تهران داشت جلوي لوازم خانگی باحسرت به ضبط صوت نگاه میکرد(sm2)
مغازه دار میگه میخوایش . لره میگه : آخه پول ندارم . مغازه دار سرکارش ميزاره میگه چيزتو دربیار اگه اندازه ضبط باشه ضبطو بهت میدم . لره چيزشو در میاره پنج انگشت هم ازضبط بیشترمیشه
لره میگه:بقیه شم سی دی شاد بده..!
لره برا تحصیل از دهات میره شهر میبینه رو تابلو یه مغازه نوشتن هات داگ! میگه خدایا اینجا سگ داغ میخورن؟(sm2)
بالاخره دل به دریا میزنه و یکی سفارش میده. میگیره میاد بیرون یواشکی لای ساندویچشو باز میکنه تا میبینه میگه: شانس من بدبختو ببین کجای سگ به من رسید!
دانیال دیوس (sm2)
نقل قول:
بی مقصد بی انتها تو دل این دریـا ... با یه قایق با یه پارو مث من تنهای تنهـــااسـیر ایـن موجـای سهــمــگــــــیــــن ... مــث مـــن گـــمـــشـــده ی غــمــگـــــــــیــــنعـــیــن بی امــنـیه ساحــــــــــــــــــــل ... عــیـــن یـــــه پــــــاروی بـــــــــی قــــــــایــــــــق
اینو خودت سرودی عزیزم ؟! (sm176)
اوووو قبل زمانی که اسم پارو رو اورد در کردم اینو (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
خوبه ولی در حد خانم پورمحمد نیست (sm176)نقل قول:
لاشی این همه ادم میخواستی تحقیرم کنی میگفتی ممر خوب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واس اسب و خر و الاغ و شتر کشتی درست میکنه بعد من میگم واسم دوچرخه بخر میگه پول ندارم
درد دل پسر نوح با جنتی(sm2)
آقا کسی وی پی اس نداره یه چند روزی بده ما هم استفاده کنیم؟(sm132)
چقد خندیدم دمت گرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ندارم وی پی چیز(sm176)
فردا (sm118)
چی شده گلم؟(sm176)نقل قول:
هوای 40 درجه تب داره
اخبار میگفت آسمون صافه
(sm50)
سر به راه شدم میخوام از فردا تاپیک مداحی بزنم(sm132)خدایی اگه کسی داره بده خودم بخوام اپ کنم دهنم سرویسه(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا(sm59)نقل قول:
سجاد فتوکلیپ به کجا رسید ؟ اصن ادیت شده هنوز ؟
چرا گوشیا همه دارن میرن سمت 6 7 اینچ (sm172)
آره دختر بابا(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوان تبلتو نابود کنن(sm175)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبلتارو دوس داری؟ (sm172)نقل قول:
برام مهم نیست که دیگه ـع صدای قلبم چی میگه
(sm50)
(sm134)نقل قول:
از سینما فرهنگ با برف تا دربند
دستا گره خورده لبخند در لبخند
(sm50)
دلم خاست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگش رو یا از سینما فرهنگ با برف تا دربند ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومی به صرف ذرت مکزیکی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره منتها پولش نیست(sm172)قبل اون یه لبتاپ باید بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جات خالی چند روز قبل عینا همینو خاطره سازی کردیم (sm50)نقل قول:
برفم میومد(sm77)نقل قول: