اگه بده پخش کنن یعنی چرت میگه اگه پخش رسمی نشه یعنی درست گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه بده پخش کنن یعنی چرت میگه اگه پخش رسمی نشه یعنی درست گفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی اوجی تصمیم میگیره که اونم فعلاً آچمز شده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاً اوضاع عجیبی شده ... هر کی دست از پا خطا کنه مخاطب از دست میده تا سالهای سال ... البته این ملت فراموشکارن مثل سال 88 ... همینایی که الان دارن فحش میدن در آینده حضور پرشوری در کنسرت های همین خواننده ها دارن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث چی دروغ میگه مشخصه میخواد اهنگو بده ولی فشار زیاد شده ریده به خودش(sm120)نقل قول:
ما هم بیشتر از 10 سال با تو رفاقت کردیم اخر عاقبتمون شده صص گفتن تو فروم موزیک باران(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
عالی ...
من عاشق زیمباوه هستم شاید یه روزی رفتم اونجا برای زندگی ...(sm120) زیمباو ونِنِننننن ...