اخه فرضم نمیاد(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vittu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه فرضم نمیاد(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vittu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت از دوازده شب گذشته بود ناگهان میر انجمن ترک اول آلبوم را منتشر کرد وای وای وای چه جوی حاکم شد بر فضای انجمن(sm2)
شیره کشیدی اسپری زدی اینجوری اصلا نمیتونم زیر دلم درد میگیره وای میخوای بکنی پشت من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مگه بودی ؟نصف بچه های اینجا جدیدن بعد از این که سایت به کاه رفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
بلی حضور داشتم و صحنه را دیدمنقل قول:
تو یوزر قبلیت چی بود ؟ فک کنم تورو میشناسم (sm59)نقل قول:
آقا کی میاد؟؟
یکی بره مغازه دار رو راضی کنه امروز بده به ما دیگه (sm142)
من رفتم حتی از ک...ونم هم گذشتم ولی نشد نشد نشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط HITMAN-CREED [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]