من نمیدونم ایکر چی تو ژاوی .... زاده دید باهاش رفیق شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمیدونم ایکر چی تو ژاوی .... زاده دید باهاش رفیق شد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول پس نمیاد(sm79)نقل قول:
فقط در صورت خریت پرز دیماریا میره ولی در مورد ایسکو مخالفمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسکو اگه عالی باشه میتونه کروس رو نیمکت نشین کنه و اگه هم خوب نباشه یا اندازه پارسال بهش بازی میرسه یا بیشتر بهش بازی میرسه
خدیرا و موراتا برن کروس و فالکائو بیان(sm120)
(sm77)(sm102)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی اینجوری حرف زدم عنتر؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خدای ناکرده بیل مصدوم بشه دی ماریا میتونه تو اون پست بازی کنه... ایسکو بیاد جای دیماریا... ضمنا لوکا میتونه یه خط بیاد جلوتر بازی سازی کنه... من از اول فصل گفتم اگه هافبکهای فعلیمونو حفظ کنیم نیاز به هافبک جدیدی نداریم... ولی اگه خدیرا بره نیاز به یه هافبک دفاعی داریم مخصوصا با سن بالای ژابی... ولی اگه خدیرا و ایارا بمونن میتونیم با همینا سر کنیم... ضمنا اگه فالکائو بیاد و بیل مصدوم بشه... میتونیم همزمان از فالکائو و بنز استفاده کنیم (sm128)
یه بند تو قراردادش هست که اگه از رئال پیشنهاد داشته باشه نمیتونن کاری کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحمتی-عنایتی-بیرانوند
چقد زندگیشون شبیه به همه(sm29)
اون فالکائوس نه جیمز(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن ببعی(sm120)نقل قول: