(sm25) چرا آخه (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25) چرا آخه (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی؟ استقلالیه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وزیر ارشاد از تشکیل کمیتهای برای رسیدگی به اعتراضهای صورت گرفته درباره داوریهای جشنواره فیلم فجر خبر داد ... (sm2)
واقعاً لکه ننگی بر تاریخ پر افتخار تاج و استقلال (sm3)
آقا من میخوام تیممو عوض کنم (sm2)
طرفدار تیم سیاه جامگان باشی ولی هوادار تیمی که محمود هوادارشه نباشی (sm2)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمی که موسیقی متن نداره ، کاندیدای موسیقی بهترین موسیقی فیلم شده (sm30)
مشکی پوشان بارثاوا (sm2) اگه اسمش تغییر کنه طرفدارش میشم (sm2) مجموعه هتل آپارتمان احسان هم در مَشَد دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مشکی پوشان بارثاوا(sm30)
معاون دادستان کل کشور از راهاندازی بسیج در فضای مجازی خبر داد: حدود ۱۸هزارنفر به صورت داوطلبانه رصد سایتهای متخلف را گزارش میکنند
گفتنی ست «حسن علیزاده» (برادر حسین علیزاده، فیلمساز و منتقد سینمایی) فردی ست که در روزهای گذشته در محل طبقه فوقانی مزار شاهرخ پورمیامین در قطعه هنرمندان دفن شده است
Nioosh Band - Ham Mastim Va Ham Ghalash
ز سرمستان بزم ما طریق عاقلی کم جو
ز ما مستی و رندی جو که هم مستیم و هم قلاش... (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشکل عجیب با مودم پیدا کردم البته خیلی کم پیش میاد تو این مدت فک کنم سه دفه اینجور شده برد وای فای خیلی کم میشه کلا سرعت میاد پایون دوباره کانفیگ میکنم درس میشه توام ایجور شدی ؟
(sm2)نرینه یه وقت مودم توتولینک
نع تا حالا پیش نیومده...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته من خیلی کم پیش میاد وای فای رو روشن کنم... مستقیم به لپ لپ وصله استفاده میکنم... تا حالا هم مشکلی نداشتم (sm132)
مطمئنی مشکل از شاتل نی؟
زبونتو مار بگزه (sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118) Various Artists - The Matrix Reloaded - Marilyn Manson - This Is The New Shit (sm118)
خب منم خودم کابل استفاده میکنم مشکلی نیس اینو وقتی متوجه میشم با گوشیم وصل میشم دفه اول اینجور شد زنگیدم گارانتی گفت دوباره کانفیگ کن درس شد شاتل اخرین باری که ریده بود فک کنم حکومت شلنگو بسته بود و الا چی بشه شاتل برینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از گارانتیش چقد مونده؟ یه راهی پیدا کن که مطمئن شی مشکل صد در صد از مودمه... اگه بود بفرست فک کنم گارانتی تعویض دستگاه داره...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی مشکل حادی هم نیست ها اگه هر بار با یه کانفیگ درست میشه (sm120)
گارانتیش که سه سالس کو تا تموم شه ، نه در عرض 10 تا 15 ثانیه دوباره ست میکنی همیجوری واسم سوال بود (sm2)مرد حسابی بفرستم گارانتی تا یکی دیگه بیاد سکته میکنم مودم ندارمنقل قول:
(sm132)در آنسوی مرزها هم عاشق این برند شدن
استقلال تو زمانی که این رئیس جمهور بوده سه بار قهرمان شدهنقل قول:
بعدش یادت نیس چ طوری علی دایی انداخت بیرون
از وقتی رفته استقلال تر زده(sm2)
سایت خودش پروتکل امنیتیشو اخریش گذاشته بذا منم ایجور بذارم
بریم منچستر کنار دریا ببینیم
(sm2)نقل قول:
فرمور رو آپدیت کن شاید حل شه، چمدونم (sm2) از سینجول بپرس (sm2)
عجب حلواي قندي تو
توتوي بي گزندي تو(sm2)
(sm120)نقل قول:
(sm25)
آهنگ همین ساعت با نگاهی به مقدمه آهنگ my immortal از Evanescence ..
آهنگ بی دفاع هم نوشته شده با نگاهی به مقدمه high hopes از Pink Floyd ..
آلبوم یراحی خودشم زده ..
(sm25)
آلبوم یراحی ضعیف
آلبوم علیزاده شر و ور
تو كاور زده تازه ديدينقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتي يا نه
(sm120)من در 12 دقیقه به این مهم رسیدم اشترم انتقاد کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجای اینکه ریشاشو بلند کنه بگه من درویش تر شدم پخته تر شدم تیمشو باس عوض کنه ترانه های بکر گیر بیاره
مرسی که هم نظریم(sm111)نقل قول:
غیر سعید زمانی تتظیمای خوبی داره آلبومش
ترک 1 و 7 خیلی خوب بود