الله اکبر (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الله اکبر (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که به جای خودشنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو میگم
اینم حرفیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم میخواستم بنویسم یه چیزایی
فعلا موکولش کردم به بعدا
همین جانقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط منو تگ کن
یا اینکه خصوصی بفرست
پارسا جان باید به گوشش برسه که غیر صداش موزیکش هم طرفدار داره و دست کم نگیرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین جمله باید به گوشش برسه فقط
(sm74)موزیکش
هر دو تقریبا یه سبک هستن ولی فکر کنم شعر مونا بهتر باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومی بود که 80 درصد و راضی نگه داشت اما اون بیست درصد که طرفدارهای واقعیشن که آرزوشونه شادمهر خودش موزیک بسازه و تنظیم کنه رو نه.دلم لک زده برای ی کاری مثل انتخاب و گمت کردم.گمت کردم نمیدونم چرا هنوز برای من اینقد تازگی داره یا حتی انتخاب.ای خدا چرا شادمهر به اون بیست درصد توجه نمیکنه(sm178)(sm172)
خیلی بیشتر از 20 درصده تو اینستاگرام هم مشخصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر میکنم شادمهر از حالا به بعد دیگه خودش کار میکنه
کاش میشد دیدنت فقط توهم باشه
داداشی توی نگات اون همه ستاره داشتی(sm74)