من اینو دوس دارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من اینو دوس دارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خونتون دو تا بالش پیدا شه توام خوشبخت میشی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به بالش نیست که..خوابم سبکه..مورچه تو مسیرش داره میره من از خواب میپرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیش درین درین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیش درین درین[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهار(sm27)
فکر میکردم خودم خل و.چلم پس توام از اینکارا بلدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب پا گرفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به هادی 0021 احوالت؟
دوستت خطر کجاس؟
(sm169)
سلام خوبی ؟ خبر ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون...هادی این پسره ک اواتارش یگانه هست رو خیلی دوس داری انگار.....بنده خدا پستی ندیدم ازش ک نقل نگرفته باشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی .. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
کدوم ؟ یوزر بگونقل قول:
محسن یوزرش وسطش هم ی علامت گذاشته درست حضور ذهن ندارم...توتاپیک عبدالمالکی اهنگارو تحلیل میکرد(sm2)نقل قول:
با خطر هم ب شدت ناسازگار بودا
اینو میگم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من که کاری بش ندارم بچه های دیگه حمله ور شدن (sm2)نقل قول:
(sm2)اینو دیدی ...بنده خدا تا پست میذاره شونصد نفر نقل میگیرن ازش.....نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دیدی من تو پخ کسی رو تهدید نکردم ؟!!
دوست فقط جواب آره یا نه بدی و تمام
پُست سیاوش قمیشی رو پاک کردی چرا ؟
چرا تاپیک عذرخواهی رو پاک کردی ؟
والا امیرالمومنین هم اینقدسخت نمیگرفت صدر اسلام
روزي كه ديدم با دوست نزديك من، توي اتاقم خوابيدي و صداي نفسهاي شهوانيتون رو شنيدم ،آرزو كردم اي كاش هيچ وقت به دنيا نمي آمدم ،اگرچه در آنروز تو من را به قتل رساندي. اما روزيكه كاغذ بدست گرفتي و از انسانيت حرف زدي، روزيكه شعار كشتن را متوقف كنيد سردادي، آرزو كردم اي كاش تو به دنيا نمي آمدي يا حداقل ديگر انساني شبيه تو به دنيا نيايد. .فردينان سلين در كتاب دسته دلقكها جمله ء قشنگي داره: (دردها فراموش ميشوند ولي حرومزاده ها هرگز) وحالا فكر ميكنم چه خوب كه به دنياآمدي زيرا فهميدم جانوراني مثل تو هم دركنار ما ،در نقش انسانهاي فرهيخته و ازخودگذشته درحال بازي هستند. چه خوب كه به دنيا آمدي ومن در كنار تو بردباري ،گذشت، دروغ وخيانت را يادگرفتم تو شوهر من نبودي تو شومن مردم بودي وهنوز هم هستي (show man) . تولدت مبارك مرد خودشيفته هزار چهره
این کیه ؟ با کیه الان ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزاده خواجه نصیری - زن سابق یغمانقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم پیچش اصله یا فیکه ولی کامنت های زیر پستش نمیخوره فیک باشه
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویا ممر باز در جنگل و طبیعت به اکتشاف و جست و جو پرداخته (sm2)
امیر آهنگ حامد پهلان بزار خیلی باحاله
راست میگه ؟نقل قول:
تو قهرمان قصه های کودکی منی!
سرزمینی که سال ها
در سینه ام پنهان کرده ام را
با دست های خودم به تو بخشیده ام
و با لب های خودم
تاجی از بوسه بر پیشانی ات نهاده ام ...
زنی که عاشق توست
زنی که به آغوشت پناه آورده
بیرون از این خلوت
جنگجوی سرسختی ست عزیزم!
از من زنی بساز
با شهامت تمام اسطوره های تاریخ
تا در نبردهای خودی
از تردیدهایم شکست نخورم...
اشك ريزان هوس دامن مادر كردم (sm50)
از خونه ی من یک ربع پیاده راهه تا اونجا (sm120)ولی نشده بود برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه همچین پاتوقی دارم ، بالا تپه ست یه راه بیشتر بهش نمیخوره بری بالا همه رو میتونی ببینی ولی کسی نمیتونه تو رو ببینه راهشم مخفیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان معادی با مورگان فریمن همبازی شد(sm19)
he movie “Last Knights” with starring of Morgan Freeman, which the shooting started in 2012, finally released in USA after 3 years. (sm118)
(sm2)
تتلو هم خیلی کم داره (sm30)
دیوس پاشو هم خالکوبی زده سگ تو روحت تتلو (sm2)
خو اگه دوست نداری ، من تو فروم فعالیتی نداشته باشم ، چرا نمیگی ؟! چرا پُست سیاوش قمیشی منو پاک کردی ؟ چرا تاپیک عذرخواهی رو پاک کردی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه اقا اینجا واسه خودت ، من غلط کردم اینهمه اینجا فعالیت کردم . من دیوس ترین فرد عالمم
(sm50)
(sm120)
کامران خطرو صدا کن تاپیک سوت و کور شده بش بگو سه لیتر بنزین تو حلقت میریزم تو فقط بیا (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا جاش نی امیر عصبانیه یهو یه چی به هر ستامون میگه حالمون گرفته میشه بیا تاپیک عبدالمالکینقل قول: