دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشترش بخاطر گازه پس (sm120)نقل قول:
اینجا هم ربط پیدا میکنه به چگالی ...(sm120) یعنی این چگالی دست از سر من برنمیداره ...(sm216)(sm220)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخم مرغ چسو نبود که اینم دراومد ...(sm2)یعنی از این به بعد اول بو میکنم بعد میخورم ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رسمی : عربستان میزبان جام جهانی 2030 شد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین از اینکه رونالدو گفت رسانه ها دروغ میگن تا تموم شدنش 6 ماه هم نگذشت ...! تو کشوری مثل انگلیس که حتی هنوز روزنامه ها قدرت و تیراژ دارن همچین حرفی رو زدن خودکشیه ... حاشیه سازی رسانه ها با اومدن تن هاخ و تحمل نکردن نیمکت نشینی همراه شد و پایانش رقم خورد به همین سادگی ...!
فوتبال امروز علاوه بر پول یعنی رسانه ...
من یه مدت کوتاه حدود 6 ماه سیگار میکشیدم در انفوان (عنفوان ) جاهلیت ... اول دبیرستان بودم ... یعنی هر کاری میکردم بو سیگار تو اتاقم نباشه دهنم بو سیگار نده ... چه برسه به اینکه پاکت سیگار تو جیبم باشه ... و حالا ...(sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنجیر کوتاه بوده دو تایی کرده با دو تا قفل ...(sm2)
چه جالب نمیدونستم اینقد فاصله باید باشه ...(sm120) ما اونموقع یه خانم رضایی بود تلویزیون بهمون میگفت برو عقب عقب تر مثه اسگلا میرفتیم ...(sm2)