قدرت شوتُ قبول دارم کروس بهتره ولی دقت اگه ایسکو بیشتر نباشه، کمتر هم نیس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قدرت شوتُ قبول دارم کروس بهتره ولی دقت اگه ایسکو بیشتر نباشه، کمتر هم نیس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عنایتی(sm30)
مرگ... بکش بیرون از اینا (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دیماریا بمونه چه نمونه ما کروس رو میخوایم (sm120)ما اصلا هافبک نداریم فقط ترکیب فیکس خوبی داریم و تنها نیمکت نشینمون که در حد تیم اصلی هست و تفاوتی نداره ایسکوست بقیه همه اسکولن من جمله کاسیمیرو و ایارانقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در مورد جملت که شاید کروس مصدوم شه باز این زوج رو ببینم هم باید بگم احتمال مصدومیت یه بازیکن زیاده دوتاهم کم نیست ولی سه تا و تقریبا تو یه پست تقریبا سخته (sm120)
اینجوری باشه احتمال داره کل تیم مصدوم شن جز ژابی و ایارا (sm120)
دیوث زندگی دردناکی دارن(sm25)نقل قول:
میگه یه روز صبح بیدار شدم دیدم بابام نرفته سر کار گفتم چرا نرفتی سرکار بابام گفت کفش و شلوارمو برادرات بردن(sm54) دستفروش بود(sm54)
حالا هی بشینید اینجا گه بخورین آخر پرز میرینه به حالتون(sm120)
ایسکو اصلا شوت میزنه ؟(sm120)یه توپ بش بدی 10 تا سر توپ میزنه اخر با ضربه توپو یا گل میکنه یا میزنه تو اوت (sm120)نقل قول:
ویکتور والدس در تست پزشکی باشگاه موناکو رد شد تا نتواند به این تیم برود
کارلو انجلوتی یه اخلاق خوبی داره اینه همه رو راضی نگه میداره
به اربلوا و کارواخال بازی رسید
به جوونامون مثل خسه و کاسیمرو و موراتا و ناچو بازی رسید
به دیماریا و ایسکو و ایارا بازی رسید
در کل همه رو راضی نگه میداره پس نگران نباشید (sm120)