دستم به تایپ توضیحات نمیره ....
در همین حد بگم که برای شخص من پکیج البوم راضی کننده نبود (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
دستم به تایپ توضیحات نمیره ....
در همین حد بگم که برای شخص من پکیج البوم راضی کننده نبود (sm25)
خصوصی میفرستم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Hosein333;657741][CENTER][SIZE=5][B][COLOR=#ff0000]
یه نیست خط دوم اضافه گذاشتی
عجب کلیپی از کنسرت گذاشته اینستا! چه صدااایی چه تحریرااایی(sm178)(sm127)
ابله اخه این اونه؟ ببین زیاد میزنی چشات ضعیف شده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ، دوستان تفاوت نسخه Flac و MP3 با پخش کننده های معمولی مثل PC یا موبایل یا ضبط ماشین قابل احساس هست یا نه ؟
موبایل که اصلانقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامپیوترم اگه کارت صدای حرفه ای و اسپیکرای حرفه ای داشته باشی
ماشین هم اگه سیستم بدکی نباشه و فلک رو ادیو سی دی رایت کنی
[QUOTE=edvin242;657900]کجا نقلت مشخص نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm93) نه پس برای من که هیچ کدوم از اینایی که گفتی رو ندارم ، فرقی نمیکنه (sm70)
خداییش حال کردیا همچین داغ و تازه جوابتو دادما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بابا حجمه الکی پا فلک خراب نکن بیا من لینکه فیلمای فلسفی میدمت مابه التفاوتشو از اونا دانلود کن صفا کن(sm2)