چَرا ...؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چَرا ...؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز 20 دی مصادف با الثلاثاء جمادی الثانیه یکهزار و چهارصد و چهل و چهار و برابر با 10 زانویه 2023 روز جهانی افراد عجیب و غریب است
این روز را اختصاصاً به سینجول و الیاس و پیمان و حسین تبریک می گوییم ...
امروز 20 دی مصادف با الثلاثاء جمادی الثانیه یکهزار و چهارصد و چهل و چهار و برابر با 10 زانویه 2023 روز جهانی دوستداران پنیر است
این روز خوشمزه بر آحاد دوستداران پنیر من جمله خودم تهنیت باد ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میگم همه این روزا مختص توعه.. همینه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افراد عجیب و غریب رو خواستم خودمم بنویسم گفتم بزار حسین و پیمان رو بزارم تا تابلو نشه ...(sm2)دست پیش رو گرفتم پس نیفتم ...(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خداحافظی دو جنبه داره ...
1- بچه سوسولی که سریع احساسی میشه ...
2-انتظارشو نداشته که همچین برخوردی باهاش بشه شوکه شده و گفته چرا من ...؟! من که از خودتون بودم و هر سازی زدین رقصیدم و گوش به فرمان بودم ...
معلومه 2 ...
نقل قول:
میگم که چیزه ..
ولش کن .... (sm120)
نمیدونستی من جهانبخشی چند آتیشه ام؟؟
بعد شادمهر فن این و سیروان و احسان خواجه امیریم
(sm122)(sm122)(sm122)
(sm2)
(sm2)میگم همه رو یه جا بزار تا دیگه حمله نکنم ...(sm2)باران رو یادت رفت ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه نظر منو در مورد سیروان نمیدونی ...(sm2) سالها پیش تو همین انجمن هم گفتم سیروان آفت موسیقیه ... و اگر سبکش ادامه پیدا میکرد همین جنازه از موسیقی هم باقی نمی موند ... خواجه هم میندازه تو دیافراگم و از دماغ میده بیرون ... (sm120)سالی یه تیتراژ از سرشم زیاده ...(sm120)
در کل سلیقه موسیقیایی افتضاحی داری ...(sm2)