(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدیرا سر خره؟ (sm120) برای بار هزارم میگم اگه کسی نره نیاز به خرید نداریم... ولی اگه خدیرا بره به نظرت کروس میتونه بازی حریفو تخریب کنه؟ (sm120)نقل قول:
جمله خودت هم بی شباهت به جمله من نبود (sm120)
میره ارسنولا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بازی بود 2-3 تا شوت زد گل شد.بازی مهمی بود(sm55)با دورتموند بود؟(sm55)نقل قول:
المپیک شاتیوا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم قهرمانی که بدون تغییر بمونه میرینه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحمتی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون ایسکو شوتاشو زمینی و کنج میزنه شوت زن نیس؟ (sm120) استاد زدن تو زاویه اونم رو زمینه (sm120)نقل قول:
خب باز برمیگردیم به بحثی که یک ماه پیش با هم داشتیم(sm120)... من نگفتم بدون تغییر بمونه... من گفتم تو خط هافبک نیاز چندانی به تغییر نداریم... البته درهر صورت با اومدن پوگبا موافقم (sm120) (صرفا جهت یادآوری حرفهای قبلی (sm120))نقل قول:
(sm25)نقل قول: