اين سي دي فروش محلمونم نيورده وقتشم نداشتم برم پخش انگار نه انگار اصفهانه
كلان شهره
پخش يراحي ريده ماله
نمایش نسخه قابل چاپ
اين سي دي فروش محلمونم نيورده وقتشم نداشتم برم پخش انگار نه انگار اصفهانه
كلان شهره
پخش يراحي ريده ماله
آقا من غروب رفتم بگیرم تموم کرده بود کلا تو شهر صنعتی اراک 250 نسخه از آلبوم اومده بود
ريپه اين بيپ خيلي اشغاله عصر كه ايتيونزشو گوش ميدادم اصلا موزيك نرمتر بود يه چيزي ميگم يه چيزي مينوشي
ميشنوي
ولی جدا 250 تا از آلبوم یراحی اونم وقتی که همه دارن دستم تو شرت یاره گوش میدن تو یه شهر فروش بره جای قدردانی داره (sm120)
روی سپیدش، برابر مه گردون
موی سیاهش، پسر عم شب یلدا
لعبت شیرین، ترش اگر که ننشیند
مدعیانش طمع برند که حلوا ... (sm24)
یراحی چرا گیر نمیاد بابا فرا میاد اینجا ..
من یونی هم نرفتم دیرو وگرنه میگرفتم ..
عـــزیـــزم یونی نرفته عزیزی ... (sm127)
تو زر نزن ..
(sm27)
یه خصوصیت خوبه محسن اینه اهمیتی به ریخت و لباسش نمیده (sm120)
اتفاقا سینجول هم همین خصوصیت رو داره
یعنی سینجول همون محسن است ...
یا محسن سینجول است
حتی شوخیشم زشته (sm2)
حالا جالبيش هيچ سايت جاكشه ديگه اي كيفيت اصلي نذاشته
لاشخورا منتظرن ازينجا اسكي برن يه البوم نميخرن
(sm2)
منكه حرفي نزدم دارم به بقيه سايتا فحش ميدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شايد اخره شب يه سر برم فرودگاه ولي فكر نكنم سي دي فروشيش اونموقع باز باشه
بابا تو كه شادمهر چلغوزو ايتيونز گذاشتي
اينم بيا بخر بذار ديگه عزيزم(sm2)
ميلاد ميخواي يه دستي به تاپيك يراحي بكشيم؟ ملت گرخيدن كسي پست نميده
پياممون رو بايد ميرسونديم كه رسونديم(sm2)
خطر
حوصلم سر رفته یه حرکتی کن بیبی (sm2)
اگه میری دنیارو خاموش کن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آلبوم که تو ایران پخش شده و راحت با 5 تومن میشه خرید رو از آیتونز بخری 15-20 تومن؟! واقعا چرا؟ (sm25)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم باقالی بارم نکردی... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ٢٠ تومن؟ ٣٧-٣٨ تومن(sm2)
باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آدم حسابم نکردی...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خبرا پوریا (sm10)
(sm59) یه چیزی خدا آفریده به نام گیفت کارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریم قیمت میگیم.10 دلاره حساب کن چند تومن میشه.دلار 3700 ایناستنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امشب آلبومو میخوام وگرنه همتونو بی حرکت میکنم مثله مجسمه(sm2)(sm2)(sm2)
(sm120) خداییش ستمه آلبوم 5 تومنی رو 37 بخرینقل قول:
صبر داشته باش سی دیش هم میاد
(sm2)یادته یه زمانی روم رو به گند میکشیدیم ما دوتا ؟ چند بار بن شدی ؟؟نقل قول:
یاد باد آن روزگاران (sm50)(sm2)
نه این M4A اصل ایتیونزه حال میده گوش کنی(sm59)
من؟بن؟من؟بن؟بن؟من؟بن؟من؟د یجی رسمی باران؟(sm2)(sm2)
(sm70)نقل قول:
(sm2)چندتا پروفایل داشتی ؟نقل قول:
مونا برزویی
خاله شادونه
خفاش شب
بقیش یادم نیست (sm2)
حیفه ها...(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظه ای که فهمیدم سینجول اف ال داره
انیستالش کردم(sm2)
والانقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]