سلام من ویندوز رو اپدیت کردم ولی صدا نداره کارت صدا هم ظاهرا نصبه ولی سیستم صدا نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من ویندوز رو اپدیت کردم ولی صدا نداره کارت صدا هم ظاهرا نصبه ولی سیستم صدا نداره
سلام به نظر خودم احتمالش هست از درایورش باشه، آخرین نسخه کارت صدا رو نصب کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasemshah [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دمت گرم اره از کارت صدا بوداخرین ورژن و نصب کردم درست شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والپیپر وین 10 کیفیت لالیگا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه مرسی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]