- (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm2)
خب بنال دیگه جواب پستای بالا رو بده دیوث(sm2)
اگه قیصر رو داری باکیفیت.بزار برامون
اره اتفاقا" قیصر با کیفیت دی وی دی ریپ تو نت هست لینکشو واست پخ میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
کجا میری شنبول طلا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کجا غیبت زد یهو خوشدلم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کال اف جدیدرو دانلود کردم نصب کردم دارم اونو بازی میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستمت بالاست ؟ قطعاتت چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین رو سیستم من جواب میده
رم 2 گیگ
سی پی یو 2 هسته
گرافیک انویدیا 1 گیگ ddr3
وین سون 32 بیت
نقل قول:
- (sm2)اره نصب کن صد در صد میاره (sm77)