مطممئن نیستم این همون مطلبه ولی مفیده بذار برم بازم بگردم
نمایش نسخه قابل چاپ
مطممئن نیستم این همون مطلبه ولی مفیده بذار برم بازم بگردم
قاطی کردم
پسر عجب سرعت تایپش بالاس من گیج شدم
کپی کرده بابا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
خنگ که نیستم میدونم کپی کرده اینا رو گفتم تا یکم بخندید فقط همین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه متن کلفتی بود (sm120)
لباس فصل بعدتون لنگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این میگن پیشرفت نه ...
(sm120)
خیلی جالب میشه بازیش (sm120)
خط افقیش تو حلق بیل (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش مسابقات والیبالو کامل پخش میکردن(sm172)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شِت (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین امروز تازه آهنگ اول حمید عسگری رو دارم گوش میکنم (sm127)
عاشق صداشم ازین عالی تر نمیشه در ضمن سیدی شو گرفتم (sm70)
- (sm50)
رادیو جوان مال کیه
اشترم 480 و 720 اپ کن بده
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام منو برسون به قبر مادرمقول داده بودم واسش خونه می خرم حیفسلام منوسلام منو برسون مث یه دعا بهشبگو زندگى جهنمه تو خوبی تو بهشتبگو بپرسه گاهى حال ما زنده ها روبگو بگه وضع مارو اگه دید خداروبگو اذان ما به وقت بی کسى آدماستهمیشه تو محرمیم و جشنمون عزاستبگو چطور خسته ایم از این همه ثوابچقد صدا زدیم آسمونو کو جواببگو صب و شب نشئه از خالی پریمبگو از گشنگی داریم امید مى خوریمبگو ول دادیم واسه نفس رمق نداریمبگو زنده ایم و قد مرده حق نداریمبگو هنو واسه یه لقمه نون تو سگ دوییم ولش تو لش تو نخ ناموس اینو اونیمودیگه دوا واسمون سبکه کراک می زنیمتمام بود و نبودمون و به فاک می زنیمیه حالیه که با غم همدیگه شاد میشیمعاشق میشیم طرف پا نده اسید مى پاشیم
(sm70)این یه جوریه اطلاعاتش که سایتای سیاسی اینطورین ، احتمالا به یه جایی وصله ..اطلاعاتشو محرمانه زدن!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط پُست سیاوش و شادمهر و کامینگ سون رو پاک نکن
موفق باشی
یا حق
چطور بود سرعت عمل تایپم
فرار کن فرار کن فرار کن میمیری
دو تا برادرن دکتر هم هستن .. امریکا زندگی میکنن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
(sm98)
من از تکرار حرف دوست دارم خسته ام من به او کس که باید دل ببندم بسته ام(sm50)
(sm50)
لينك فري گيت پليز
(sm120)جاتون خالی گوجه سبز
دارم میخورم ..
ما ازگیل هم داریم عمرا بدونی چیه ..
خدمت شما اخرین نسخه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اسم فایل winrar هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازین کوچولوهانقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی عمرا بدونه چی چیه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)