الان داشتم میخوردم نمیدونم از همونا بود یا نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان داشتم میخوردم نمیدونم از همونا بود یا نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زال زالکه ؟
به دست تو دادم دل پریشانم دگر چه خواهی(sm111)
(sm2)
اره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این از همونا نیس که همه پک و پوزتو به هم میکشه؟(sm120)نقل قول:
(sm55)نقل قول:
(sm120)
درخت ازگیل (نام علمی: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) که در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به آن کونوس, کُنوس میگویند، و در [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کنس و کندس میگویند، میوهای است از خانواده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از سرده ازگیلها (Mespilus) هم خانواده با [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زالزالکای مشهدیا نارنجیه(sm120)
سه مدل داریم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بش میگن کندس ..
یکی آلوچه ..
یکی هم ازگیل ژاپنی ..
میدونم چیو میگه سه ساعته دارم فک میکنم اسمش نمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عین گوجه میمونه یه ز داره فک کنم (sm120)
ها اون خرمالو بود(sm27) یه بار خوردم تا 24 ساعت نمیتونستم دندونامو رو هم بذارم ساییده میشدن(sm3)نقل قول:
خرمالو(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرمالو انقد ریزه .. (sm2)
اها اره هی اومدم بگم زالو (sm2)باحاله من دوست داشتم یه جوریهنقل قول:
منگل میگم اونی که من میگفتم خرمالو بودنقل قول:
یادم نیس سایزشو بچگی خوردم (sm120)
زالزالک رسیده ش قهوه ای یه (sm120)
هوق(sm3) لبم میچسبید به دندونام!! کلا یه لایه از تو دهنم برداشته بود فکر کنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرمالو اگه پخته باشه خیلی خفنه ..
تو حتما کز دارش رو خوردی ..
من ادم تنوع طلبیم همه چی دوست دارم (sm120)نقل قول:
اون کندسه ..نقل قول:
(sm169)
خام بودنقل قول:
پخته ؟ (sm2)نقل قول:
نکنه خورشت خرمالو هم دارید شما شمالیا هر چی دم دستشون میاد ترشش میکنن میکننش خورشت (sm2)
نمنه ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شمالی ها به این میگن کنوس(sm59)
ازگیل(sm155)
+ گوجه سبز الی میگه که بش میگن آلوچه ..
ازگیل رسیدش قهوه ایه دیگه کندس چیه دیگه
یا ابالفضل اون بالایی چیه دیگه چرا دهنش بازه
خرمالو اینه ..
با من بگو هنوز آیا امید هست؟(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگی (sm2)
خود خرشه(sm3)
(sm2) الی خرمالو هم نخورده ..
الی به گوجه سبز میگی الوچه؟(sm2)
مشهدیه دیگه(sm2)
انقد مسخره نکن نذار یه میوه هایی بذارم عکسشو از نزدیک هم ندیده باشیا (sm2)نقل قول: