مثل حرفای تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مثل حرفای تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدی (sm2)نقل قول:
من خیلی وقت قبلتر سر ی اهنگی که هیچ ربطی به فضای گیتار الکتریک نداشت و روحنوازو الکی انداختن وسط اهنگ 30 ثانیه سولو بازی کنه، معترض شده بودم به این قضیه(sm2)
هم گس هم شور هم تلخن حرفام تا تو غیب بمونم ... (sm50)
نامرد ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین معترض شدن رو از من یاد گرفتی ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی تعرض.. نه یعنی اسی اعتراض(sm2)نقل قول:
اعتراض دارمممم آقاااااا اعتراضضضضض ...(sm2)نقل قول:
مراسم عماد افروغ ...
خب سرمربی بعدی استقلال هم معلوم شد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم فروشی حرامَه ... طفلک ملت احمق ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانه به دوش و چاوشی ...
تفاوت ادیت رو ببینین ... چه خوب چفت شده با تصویر ... مقایسه کنین با کلیپ اصلی ...
اخرشش رونالدو شیرشو حواله اینا کرد(sm2)