کوشان ریده
نمایش نسخه قابل چاپ
کوشان ریده
(sm2)عالی بود و البته:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزقوش داره حمله میکنه(sm2)
موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث در مورد من سیاه نمایی نکن و ذهن ملت نسبت به من مسموم نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تو کلا یوزرت مسموم هست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
البته شما کار خدماتی انجام میدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من 1 ماهه منتظر آلبوم بی رخ تو از فرزین م امیر بذاره (sm81)(sm2)نقل قول:
صابر عتیقه هی آلبوم آپ میکنه دیشب به صابر گفتم دو روز دندون رو جیگر بذار شاید اینو آپ کرد (sm2)
تو بیپ تونز پرفروش ترین آلبوم شد (sm120)