من تا تایم همیشگی را نفهمم دست بردار نیستم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا تایم همیشگی را نفهمم دست بردار نیستم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامه میدمت، چه شروع موسیقیایی فوق العاده زیبایی داره
بی نظیره
بی نظیره
بی نظیره
مثه هر رابطه ای
نه سیاه بود
نه سفید
اما این علاقه رو
چه جوری میشه
ندید ؟
(sm25)
اگه نمیمونی نیــــــــا
نذار آآآلودت بشم(sm81)
ادامه میدمت حرف نداره(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جااااااااااااااا تســــــــلیـــــــــــمِ عشــــــق بووودن همــــــــــه دیوووونگیــتـــــ مـــی شـــه (sm127)(sm127)
کســـی کــه فــکـــ نمـــــــــــی کــــردیـــــــــــ تـــمـــووومِ زنــــدگیـــتــــــــــــ ـ مـــی شــــــــه (sm81)(sm81)
اینقد تکرار نکن مسعود(sm120)
بپــــرســـــــــــی اززز خووودتــ کــجــااا گــممــ کـــردیـــــــــ(sm54)(sm127)(sm81 )(sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو معبود منی
بگذار داد از دل بگیرم
پناهم ده
که بر سقف حرم منزل بگیرم
تو دریایی و من
تنها غریقِ مانده در باران
تو فانوس رهم شو
تا رهِ ساحل بگیرم