هعیییییی یه زمانی اینجا انقدر پست میدادن از خوندنش عقب میفتادی (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هعیییییی یه زمانی اینجا انقدر پست میدادن از خوندنش عقب میفتادی (sm50)
کلا دارم میگم که با این سیستم های پخشی که هست و اکثرا دارن نمیشه فهمید فرقشون رو اونجور که بایدنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری میشه تشخیص داد صدارو؟کیفیت ویو میگم ؟(sm27)نقل قول:
خوب ببین بستگی داره اگه اهنگ باز باش و عشق ماشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سیستم بندازی رو ماشینت ترجیحا 6 اسپیکره
بعد اونوقت بزنی بیرون شهر میفهمی چی به چیه (sm74)
نمیدونم اگه بلدی به منم بگو اصن ویو چی بود؟(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنی واسه کسی که میخواد بره مسافرت و تو جاده حمیرا گوش کنه کیفیت مهمه !!!نقل قول:
اگر بلد بودم ازتون نمیپرسیدم!نقل قول:
خوب منم گفتم بستگی به فردش دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما سیستم هم بخوای بخری اون فردی که خرخره سیستم رو میجوه با کسی که فقط فیلم میبینه دو تا سیستم متفاوت میخرن
اقا لینکارو بده(sm120)