دلخوش به این مقدار نباشید ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دلخوش به این مقدار نباشید ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایشگاه کتاب حکومتی ...(sm120)
کنسرت دیشب سالار عقیلی ... فقط قیافه ویولونیست ...(sm120) میگه من اینجا چَکا مَکِنوم ...(sm120)
طرف سر جمع دو تا آهنگ ارکسترال داره اونم برای ایران ( که وقتی میگه ایران من یکی آخوند به گوشم میشنوم ) یه گروه 50 نفری دور خودش جمع کرده با رهبر ارکستر ...
سالار عقیلی سوء تفاهم موسیقی پاپ و آدم اشتباهی موسیقی سنتی بوده و هست و خواهد بود ...
بازگشت ناباورانه ، جانانه ، دشمن شکن ، افسانه ای و حماسی "موزیک باران کبیر" بر آحاد کاربران و دوستداران حضرتش تبریک و تهنیت و شادباش باد ...
افسانه ی موزیک باران ادامه دارد ...
غیر از " اسی" که تاج سر انجمن است دوران هیچ کاربری جاودانه نیست ... افسانه ی اسی ادامه دارد ...
بُگذارید به مناسبت بازگشت باشکوه موزیک باران کبیر کمی هم از خودمان تعریف بُنُماییم ...(sm120)
اگه نگم صد درصد ، 99 درصد پیش بینی ها و حرفهای سال گذشته تا الان درست دراومد ...
امضا : تحلیل گر ارشد تمامی مسائل دکتر مهندسی اسی (دامت تحلیلاته )
از این به بعد تحلیل تمامی مسائل پولی خواهد بود حتی برای شما دوست عزیز ...(sm120)
هعی
خیلی سرچ کردم ولی سایت پیدا نمی شد امروز خیلی تعجب کردم (sm118)