من آلبومو میتونم گیر بیارم چون شرکت پخش شهرزاده
چند قسمت آخر شهرزادو میرفتم ساعت 11:30 شب از یه مغازه دار میگرفتم
ولی خدایی نامردی نیس شب قبلش لو بدیم ؟ (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
من آلبومو میتونم گیر بیارم چون شرکت پخش شهرزاده
چند قسمت آخر شهرزادو میرفتم ساعت 11:30 شب از یه مغازه دار میگرفتم
ولی خدایی نامردی نیس شب قبلش لو بدیم ؟ (sm25)
بفرست واسه خودی هانقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریتم تند گیتار و دف شو ... (دقیقا تو آهنگ انار گروه نیوش مشخص میشه)
اینم حرفیه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهت قول میدم حتی لو بره فروشش رو می کنهنقل قول:
آقا برو بگیر پولشو کارتوبه کارت کنیم (sm74)نقل قول:
دقیقا باوووو محسن فروشش رو می کنه حتی میره رو تیتراز دوم یا شاید هم بیشتر (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اون خودی هم میده به پسرخالش ، پسر خالشم میده به دختر عمش بعد لو میره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیراژ دوم (sm2) کلا تیراژ اولش 100 هراز تا نسخس تموم که شد 50 هزار تا دیگه هم میزنن بعد اعلام می کنن تیراژ دومم
داداش اینا همش کشکه (sm2)