هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هموننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنیکه چاق سر جمع یه آلبوم داره کنسرت میزاره جک میگه به جای خوندن(sm120)
در جامعه ای زندگى ميکنم که :
بسیاری از مردمانش با يک " استخاره " هدف تعيين ميکنند !
و
با يک " عطسه " از هدف خود دست ميکشند !!!
سلتاویگو تیم خوبی هست(sm98)(sm98)
سینه سوخته قمار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز رفتم تلکابین انقدر ترسیدم جیغ نزدم الان اومدم بدن درد گرفتم (sm74)
سردرد(sm1)
تله کابین کوجی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موقع سربازی رفتن خودم اصلا هیچی نفهمیدم ولی این وقتی میخواست بره حالم گرفته شد(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
فعلا رو دوره باختم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)
(sm3)
اقای لایی نیمه دوم بیاد تو ، چند تا لایی بندازه کیف کنیم (sm128)
ترانه پر ترانه پر قصه ی عاشقانه پر
قضیه چی بود باز؟ --- (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
آلبوم آسرایی چرا هنو نیومده اینکه قرار بود بعد پارو بیاد (sm98)
نیمی از زندگی ست
معشوقی که
بوسیدن را
خوب بلد باشد
(مورات حان مونگان )
(sm50)
سلام
هاست دیشب ترکید(sm25)
تیتر : ترکیدن هاست توسط رفیق ممد دهن لق(sm2)
احتمالا نیمه اول آذر بیاد با البوم خواجهنقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از حق نگذریم پیشنهاد خودت بود(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانو بغض صدامو ببخش ...
(sm25)
متخصصای دیوث این اپستورا اندازه خر سواد ندارن یه ذره (sm102)
۱۰ جا بردم گفتن هارد دیسکت ترکیده
دیشب خوندم درستش کردم مث جت داره کار میکنه اونم اخرین ورژن مک (sm173)
برم برا ثبت نام متخصصین اپل یه جا تو اپستورا کار کنم والا (sm70)
سایت چرا اینجور شد نزدیک الکلاسیکو (sm70)
(sm111)دهنتون سرویسه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زارت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی خنگ تر از موجودی به نام زن ، خدا نیافریده(sm120)
یه ماهی که تو آکواریوم زار می زنه
تا توی اشک های خودش زندگی کنه ...
(sm50)
هر روز پاییزه ، هر هفته پاییزه ، هر ماه پاییزه ، هر سال پاییزه
به به اقا احسان.احوال شما؟(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به خانم معلم ملی (sm176)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودم امروز داستانی رو دیدم که به عمرم ندیده بودم (sm120) چقد خنگین آخه شوما زنا(sm120)
گوش میدم؟ولی قبلش متذکر میشم که در خنگ بودن به پای مردا نمیرسیم(sm142)(sm120)نقل قول:
نگفتمت چگونه در میانه ول معطلیم
ببین چگونه در زیر آب زار می زنیم ...
(sm50)
خنگ خودتی(sm93)نقل قول:
(sm171)