اونکه صد در صد ولی اخرش دل صاحبش میشکنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونکه صد در صد ولی اخرش دل صاحبش میشکنه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من برم شب بیام...
فک نکنم تا شب لو بره
تو به من برسون لازم شد خودم دستتو میگیرم از پل صراط ردت میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این زاویه بهش نگاه نکرده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی باووو اگه تبریز بیاد من اشنا دارم میگیرم میدم بت(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زمانی چاوشی که گوش میکردی همه میگفتن این دیگه کیه این چیه گوش میدی الان دیگه به واسطه روضه های شهرزاد همه چاوشیست شدن
سجاد دیوث راحت اومدی داشتی پست میدادی ها .....
نمیتونی جلو اون زبانتو بگیری دیوث دوباره اعصابشو خورد کردی حالا بخور
تقصیر خودته
تیراژ دومی در کار نیست اینا همش مسخره بازیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Are You Ready