سينجول امروز البومو نگيري حلالت نميكنم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
سينجول امروز البومو نگيري حلالت نميكنم(sm2)
میرم الان ..
الي اون ١٠ بيت مربوط به كيفيت و پروفايل رنگه صدا كيلو چند(sm2)
الان اكثرا ريليزاي خوبه 4k ده بيت هستن بجاي هشت
عجرت با خدا پسرم(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر خفه شو ..
كله كيري چه مرگت شد باز(sm2)
مارشین 4کی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مثلا این بتمن ســــــــــــــوپرمن من 4کی عمق بیتش هشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم این فیلترای تخمی چیه تعریف کردی
ســـوپرمنو چرا شانشور میکنه(sm2)
این حرفایی که **** میشه رو تو مگه انتخاب نکردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر الی باز نمیدونس یه شی گف تو اعمق تری فک میکنی میدونی ولی باز زر زر میکنی ..
آلبومم نیاوردن رفتم جاش تخمه و پسته خریدم و ترشی ..
چرا کس میگی اخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میخوای بگی این 10 بیت مربوط به عمق بیت نیست؟ بگو نه تا بکنمت(sm2)
الان منظورت از گذاشتن اون عکسا چی بود ..
که مربوط به صدا نیست مربوط به عمق بیته تصویره
bit depth
پس منظورت از پروفایل چی بوده ..
منظورم اون پروفایلی که فکر میکنی نیست.اصطلاح گفتم.در کل یعنی عمق تصویر بیشتره کیفیت رنگ بالاتره این کس شرانقل قول:
البته باید بدونید ریپ های سینجول 12 رو هم ساپورت میکنه ولی برا شوما سنیگنه سیستمتون میگوزه .. :l
ندونسته یه شی پروندی دیگه بحث نکن ..
(sm155)
من نمیدونستم؟ باشه(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا همون موقع اومده بود من فصل اولو دیدم بعد خوشم نیومد شنیدم میره جولو خوب میشه ..
vps گرفتم ویندوز 8.1 روشه ولی سرعتش خوب نیست .. (sm74)
ستاره رو فقط آبیا همراهشونه تنها تیمی که ستاره شو میزنه رو پیرهنش .. :l
کل کل داربی رو از همین لحظه شرو میکنم .. :l
اسب پیش کشیو دندون نمیشمرن.وی پی اس کرکی استفاده میکنی زر نزن(sm2)
(sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشتم ســوپرمن ستاره ای شد
ببین
سوپرمن
تف توش الان نشد.سیستمت بگیر نگیر داره خیلی وقتا *** هم ستاره ای نمیشه(sm2)
کــون الان شد(sm2)(sm2)(sm2)
بابا من بی ادب نیستم وقتی جایی راحت حرف بزنم اینطوری حرف میزنم خب اخلاقمه(sm2)
خالی بنویسی ستاره میشه
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه گاوی ..
اون واسه تست بود چه چشایی هم داره (sm2)نقل قول:
کونی
این نشد(sm2)
می موس ..