امرسون(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
امرسون(sm120)
من از شما میپرسم ایا کسی که تورس رو به نگردو و یورنته ترجیح میده مربیست؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی راحت بگم حداقل میشه شک کرد به مربی بودنش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورینیو هم به کاکا و کاسیاس بازی نمیداد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیپی هم بالوتلی تو دوران اوجش رو دعوت نکرد و یه مشت پیر مرد برد (sm120)
منتظر بهونه هات هستم (sm120)
راست میگن (sm120)نقل قول:
دلبوسکه=قصاب(sm120)
من میگم چرا ممد دهن لق اینقدر میگه بیرانوند -عنایتی بعد شکلک گریه میزاره نگو مهمان ماه عسل بودن (sm120)
خو لاشی بگو که اومدن تو ماه عسل (sm120)
کاکا که فقط اسم بود(sm120)کاسیاس که بهونه ای ندارم جز خصومتی که با هم داشتن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالوتلی هم بیش از حدش بزرگش کردن(sm120)
لیپی رو نباید با دل مقایسه کرد
لیپی همون یه بار هم که قهرمان کرد هیچکس باورش نمیشد که این ایتالیا بیاد و این کارا رو بکنه
ولی اسپانیا همه از اول میگفتن قهرمان میشه و شد
(sm120)
با احترام به اسکولاری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گه نخور سیب بخور(sm120)نقل قول: