(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطمئنی ؟(sm30)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کردم بالای ۱۹ سالته (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
«پیراهنی از پروانه»
ویلای لبِ دریا برایت نمیسازم
یا خانهای که پلههای مارپیچش
به سرسرهای باشکوه ختم شوند
اما دستِ دریا را میگیرم
و میکشانمش
پشتِ پنجرهی همین آپارتمانِ اجارهای
تا لالایگوی خوابهایمان شود
تا صبح...
تو زیباتر از آنی که خود را
پشتِ پالتویی پنهان کنی
که صد سمورِ سیبریایی
در آن زنده زنده پوست کنده شده باشند...
از پروانههای کلمات برایت
هزار پیراهنِ رنگین خواهم ساخت
که تنها
بر تنِ تو برازنده باشند...
نه حلقهی الماسنشان و
نه ماشینِ مجللی
که سیگار از دهانِ عابرانِ خیابان بیندازد،
دستم را دورِ شانهات حلقه میکنم
و پا به پایت قدم میزنم
تا همین پیادهروی پرتِ فرش شده با برگهای پاییزی
شانزهلیزهتر از
تمام خیابانهای جهان شود.
به نوازشهای ساده،
بوسههای بیهوا
و نگاههای عاشقانه قانع باش!
گردنبندِ مروارید
و کیف و کفشهای گرانقیمت
لقمههای بزرگی هستند
برای دهانی که
تنها شعر از آن بیرون میآید. //
یغما گلرویی
الی کریس فنسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این زنیکه 38 سالشه شوهر داره(sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما زنا چرا تا هر چی میشه میزنین زیر گریه؟(sm120) زنیکه ...خل میگه جواب رئیسو چی بدم ، میگم مگه رئیست من نیستم (sm2)
شک نکن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها روزنه ی امید شما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
چه گلی زد الکسیس (sm120)
تمام اطلاعاتم پاک شد، دارم از اول تمام فول البوم محسن ، بقیه رو دان میکنم دهنم مسواک شده (sm81)
فیلمام عکسام (sm81)
اهنگای سینجول (sm81)
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی جناب بغض صدایم را ببخش (sm54)نقل قول:
(sm2)من منتظرم یکی سوتی بده دنبالش بیاره تگزاس !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم باشگاه زود بیایم به بازی برسیم (sm155) فعلا
اهنگای سینجول (sm81) وای وای وای چ غم بزرگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روحیمون لطیفه..از بس سر کارت خشنی خب.یه خورده مهربون باش.والا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار داداشم پرسید کی گلای بارسا رو زده من گفتم الکسیس تگزاس (sm2)دیدم اونم خندید فهمیدم بعله ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر شماها به فوتبال علاقه مندی د . من که هر وخ فوتبال میبینم حوصلم سر میره (sm54)
کجا داری می خونی اینارو (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونجایی که تو نوشتی : بانو بغض صدایم را ببخش (sm51)نقل قول:
طفلکی ازاده(sm50)نقل قول:
چه ربطی داره (sm70) پرونده رو گم کرده ، بعد دو ساعت معلوم شد کجا گذاشته(sm30)(sm2)نقل قول:
(sm2)باندراس به این راحتیا نمیگذره من نگرانم !
اگه فوتبال نبود من الان تو دانشگاه شریف درس میخوندم (sm50)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
ببین چیکار کردی با سرنوشتت (sm98)نقل قول:
ولی من مسیر درست رو انتخاب کردم (sm2)نقل قول:
(sm50)
یه تفنگی که مثه یه مرد گریه میکنه
شبو با روح پرنده های مُرده تو اتاق
قیافه این باندراس رو میبینیم یاد ... زوری می افتم(sm2)
پس تو همین مسیر درستت بمون تا اموراتت بگذره (sm70)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نمنه ؟ (sm50)نقل قول:
من تا حالا با یه بچه درس خون نتونستم 10 دقیقه زیر یه سقف باشم (sm120)نقل قول:
عجبنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاپیک اختصاصی بازی منچستر چلسی(sm2)
این علیرضا خرخون هم فک کنم از نزدیک نشه اخلاقشو تحمل کرد (sm120)
زن قبلیش مگه ازاده نبود؟(sm173)نقل قول: