(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
Alireza Ghomayshi - Do Hafteh
تو دو هفته به تو عادت کرده بودم
من با اون چشمات رفاقت کرده بودم
روزی صد بار پیش این دل دیوونه
از نبودنت شکایت کرده بودم...
(sm118)(sm50)(sm118)
بابا ترکیه ای بود خوب یادمه پرچم ترکیه نشون میداد
اذان هم یادمه پخش میشد
یا خدا این صدای تخمی سیستم از کجاس
پخش زنده منوتو نگوزه تا شب صلوات
هم دوباره شروع شد استیج (sm1)
من وقت نکردم از 5 به بعدشو ببینم چقدر زود 5 شنبه میاد
حالا نرین زرتی دانلود کنین بگین بابا اسی گفتا (sm120)
شبا تکرار کیمیا میده اونو ببینین (sm2)
(sm120)خودش رام شد صداش خوابید
اختتامیه فجر کدوم شبکه چه ساعتی ؟
باس کل مراسم مجریش مهران مدیری باشه یادش بخیر پارسال چقد خندوند کلا ایجور مراسم تو ایران باس طرف حتمن کمدین باشه چون بیشتر شبیه مراسم عزاس نه رقصی نه خنده ای نه چیزی
فرزاد حسنی تو رادیو داشت مستقیم مدیری رو نقد می کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا ولی الله بعدش رید به فرزاد حسنی
امسال انگار خود فرزاد حسنیه
در حالی که اعلام شده شبکه نمایش اختتامیه جشنواره فیلم فجر را کامل پخش می کند ، با 2 ساعت تاخیر قرار است این رویداد نمایش داده شود. مراسم پایانی مهمترین جشنواره فرهنگی هنری ایران ساعت 19 آغاز می شود و تلویزیون ساعت 21 آن را پخش می کند/انتخاب
کونیا میخوان سانسوراشونو بکنن بعد پخش کنن
قبلنم اینکارو کردن با سانسور پخش کردن
چون سینماییها میرن انتقاد میکنن اینا میخوان سکته کنن شب عنقلاب گوهشونم هس هیچی دیگه
مگه اسامی لو نرفته ؟
امیر آقایی ثریا قاسمی و ... ؟
من نمیدونم مردم با چه عقلی باز میرن تو خیابون زر میزنن مرگ بر امریکا عقل و شعورشون اینقدر به تخم ایناس بازم مردم پا میشن میرن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم خودم گرفتم کسی میخواد بگیره بگو نگیره ویوشو میدمت
پیکو فرستادم یه چندتا چیز بگیره گفتم این البومو گیر نیوردی اصلا نیا(sm2)
البته اینجا اصفهانه همه جا پیدا میشه فقط این سوپری ما کــونی بازیش گرفته
با ایتیونزم برات میزنم ولی نرو سگ شرف داره به همشون اون یغمایی مگه مشکلی داشت؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ویوه نرو رو گوش میدم معرکست
دیوص وقتی میگه با آیتونز بزن زر نزن دیگه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیکتیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بین صحبت بزرگان نپر چلغوز(sm2)
چلغوز چیز گرونیه ابله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تازه میخواستم احترام سرت بذارم ولی خودت داری میگی از چلغوزم ارزونتری دیگه من حرفی نمیزنم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا الان ریپ ایتیونزم تموم شد 1 بایتم حجمش با نرو فرقی نداره
کیون پاره(sm2)نقل قول:
دارم تگاشو درست میکنم کاور با کیفیتم میذارم روش بدم اشترم صفا کنه
گمشو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت کارهای الان شادمهر = مقوا
قبلا آلبوم میداد تو هر آلبومش حداقل 6 یا 7 تراکش دیوونه ای بود الان مقوایی هستش.
حسن خرصدا آهنگ زنده باد عشق بی ستاره، گلبرک،دستتو بزار تو دستام، بلور مهتاب و ... بزاری محمود گدا هم گوش کنه یاده بچه گی هاش میوفته.
نتیجه نهایی این دو خواننده کارهایی که الان دارن منتشر میکنن = مقوا(sm2)
الان رئیس میاد بن میکنه(sm70)نقل قول:
بابا اصن چه کارییه کل کل به من چه کی چی گوش میکنه و میخونه (sm70)(sm81)
البوم یراحی رو دان نکردم کودوم آهنگاش خوبه بروبچس
کونت پارس اگه ببینه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلابی خب از اول به همین نتیجه برس و نیا 1 ساعت زر بزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
1-2-4-5-7-8 و آخری ..
همشنقل قول:
ولی اول 1 و 4 رو گوش کن
بعدشم 6 و 8
و بعدشم بقیش(sm2)
آقا چرا انقدر ازش میترسید من فقط از خدا میترسم (sm2)نقل قول:
اصلا الان میرم این پیام را تو خ بهش میفرستم (sm2)
مرگ یکبار شیون هم یکبار خواننده پرستی تا کی آخه؟
فقط داریوش فقط (sm70)
بابا اینقدر زر نزنید اشترمو حرص دادید سکته کرد.جواب نمیده(sm2)
(sm81)
اشترم حاله این مرتیکه شورت ابی هم بگیر اینم فنه اون یاروعه(sm2)