چه گلی زد برد هنگ لند (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
چه گلی زد برد هنگ لند (sm120)
(sm50)منتظریم تا خدا دوباره کریو ازاد کنه حضرت ولی عصرم تونل رو
کی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)ساوهمپتون گل زد
دیگه در این حد نمی دونم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریو ازده دیگه . من الان کریو دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برد هنگ لند (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اطلاعات من بیشتره پس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مچ پوینت عجب فیلمی بود (sm120)نقل قول:
عالیه (sm50) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نسرین ستوده رو دوباره گرفتن
(sm50)
(sm172)
چشمانِ او آبروی جهانند... (sm50)
رو سیتی نبسته بودی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب خاموش نمودار ِ دل ِ پر سخن است.....
نه(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجور؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمات تو تاریکی، خرمای شیرینن، من جرأت فرهاد، تو عاشقی می شم
قدِ یه خوزستان دریاچه ی نفتن، به عشق اون چشما مصدقی می شم
تو گرگ و میش چشمات، قهوه ی کوبایی، دو تا عقیق اصل رو يه گلوبندن
هر بار که پلکاتو وا می کنی انگار گرسنه ها توی بیآفرا می خندن
صبح که می شه چشمات، رنگ عسل می شن، می شه نگاشون کرد برای صبحونه
با جذبه ی چشمت دنیا پره کاهه، بس که چشت مثلِ کهربا می مونه
اما صلاتِ ظهر، چشمای تو سبزن، درست مثِ مردم، درست مثِ برگا
می شه یه دم توی چشمات نگاه کرد و از رو شمال رد شد با یه هواپیما
رنگِ چشای تو شکلِ معما شد، هر کس یه چیزی گفت، هر کس یه حدسی زد،
خدا تو شب های مستی و تنهاییش سراغ دیسکوی چشمای تو اومد...
بچه ها با فکرِ چشمات خوشن وقتی می خوان تو تاریکی به خونه برگردن،
شاعرا شعرا رو آتیش زدن آخر سر چشای تو با هم دوئل کردن.
من اما می خوام تو شهر چشات گم شم، تو هر خیابون و بولوار و میدونش،
تو سینماش، کافه ش، کتاب فروشی هاش، تو دل بازارش، حتا تو زندونش...
من چشماتو می خوام واسه نوشتن از قشنگترین چیزی که مونده تو دنیا
تو هر نگاه تو یه جاده می بینم، یه جاده که ختمش می رسه به رؤیا
من چشماتو می خوام واسه تمام عمر مثل یه فانوس تو دریای طوفانی
می شه چشاتو تو یه بطری ریخت و روش نوشت: شرابی با انگور ایرانی
یه راز و رمزی هست بین من و چشمات، دیگه تمام شهر این رازو می دونن
چشماتو رو حال و روزم نبند اون وقت آوازه خونا بی ترانه می مونن
یغما
(sm81)(sm50)
رو چلسی ریسک کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام فن خال رو از بحران در بیارم(sm120)نقل قول:
کی گفته؟ کی گفتن؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای امون از اون چشما (sm81)
نه والا از کجا شنیدی؟ خبری مطلبی چیزی زدن؟نقل قول:
راستی باران چش بود از دیروز ؟
درس عبرت نشد هافنهایم برات باز روش بستی ؟نقل قول:
پنالتی خراب کرده(sm81)نقل قول:
هااااااااااا بابا اینا دیگه جرات قطع کردن این و ندارن (sm70)نقل قول:
ریدن عادیه که قطعش نمیتونن کنن کل کاراشون میخوابه (sm70) نهایت ریدنشون در حد چند روز بازمنقل قول:
اکبر هافنهایم گل زد(sm137)(sm59)
(sm111)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اینجا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
اول برم یه فرم بزنم بعد (sm120)
(sm87)نقل قول:
اکبر امشب 2 تا فیلم داریم (sm120)
بلی (sm120) اولم خودت نظر می دی با تحلیل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
با دست پر خواهم امد (sm120)نقل قول:
يه روزسيا، يه روز سفيد، يه روز زرد
يه روز غروبِ غم گرفتة سرد
يه روز براي تو كه شاعرانه س
يه روز براي من كه بي ترانه س
يه روز تويي روزي كه شب نميشه
يه روز منم ابري تر از هميشه
يه روز منم اسيرِ خاكِ تبعيد
يه روز تويي اونورِ خوابِ خورشيد
تو چشم من تويي كه آسموني
تو خواب من تويي كه مهربوني
تويي كه واژه واژه دلنشيني
هنوز عزيز، هنوز عزيزتريني