(sm2) یه سری ها هم الکی به به چه چه می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) یه سری ها هم الکی به به چه چه می کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا فردا می ببینم(sm59)
دقیقا - الان هنوز چیزی نیومده دارن به به و چه چه میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم محسن تو قاب شیشه ایه ؟
به خودشون ضربه می زنن نمی فهمننقل قول:
احتمالا هم شیشه ای و هم معمولینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شیشه ای رو میگیرم (sm111)نقل قول:
تا الان من به جز یزدانی (بحثش از بقیه جداست) تو این آلبوم هایی که تو این چند وقت اومده فقط از بابک مافی راضی بودم
شیشه ای رو همه جا نمیارن محدود میزنن یه سری فروشگاه های مثلا با کلاس میزارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]