شماره کارتت رو بده اهنگا رو برام بفرستم پولش رو بریزم به حسابتنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شماره کارتت رو بده اهنگا رو برام بفرستم پولش رو بریزم به حسابتنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم میگیرم (sm50)
جواب منو بده الکی سیگار نکش کجا باید گوش کنم البوم اومد من تو عمرم 2700 تو اینترنت خرج نکردم الان پولم کجا رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)شش تا میگیرم
به عشق معصومین بکنش 14 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستانی که قاب شیشه ای می خوان بگن من از تهران براشون تهیه کنم با هزینه بفرستم
نمیدونم والا اقا یکی بگه البوم کجا رفت من اکانت ندارم اونجا خب بگرد پیدا کن باووونقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
لینکش رو بده همراه با شماره کارتت اگه پیدا کردی(sm50)
الان پیش خرید کردی وقتی آلبوم منتشر شه بهت لینک میده