امیر منتظر انتقام من باش (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر منتظر انتقام من باش (sm50)
بذار بیاد (sm2)
سیامک عباسی میخواست اهنگ بده رید (sm2)
علیرضا خمسه هم به اتاق عمل اضافه شد
بازی جواد عزتی در سریال اتاق عمل هنوز مشخص نشده
بازیگران سریال اتاق عمل
رضا عطاران ، رضا شفیعی جم ، اکبر عبدی ، حمید لولایی ، علی صادقی ، مجید صالحی ، مهران مدیری ، مهران غفوریان ، جواد رضویان ، سیامک انصاری ، الیکاعبدالرزاقی ، بهنوش بختیاری ،هادی کاضمی ، بیژن بنفشه خواه ، نادر سلیمانی ، یوسف صیادی ، رامین ناصر نصیر ، عارف لرستانی ، سحر ولدبیگی ، محمدرضا هدایتی و ...
و بزودی اسامی بازیگران مطرح طنز در ایران به جمع این بازیگران اضافه خواهد شد
عجب بالا و پایین داره دنیا... (sm50)
یعنی آیتمیه سریالش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی همه اینا هستن یاالکی نوشتی ؟اگه اینجوری باشه چه سریال خوفی بشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو عروسی سر کوجمون طرف گیتار اورده اخه دل من رو داره میزنه (sm120)نه صدا داره نه بلده اکورد درست حسابی بگیره (sm120)
جا نمیشن توش(sm77) یا ی قسمت میان و میرننقل قول: