احمد نظر تو چیه؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احمد نظر تو چیه؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چکار دارم به مستند ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به عقلت رجوع کن و بگو
تیمی که توش بوفون رو اوج -کاناوارو رو اوج -توتی رو اوج - ده روسی - الکس - زامبروتا وپیرلو وهزاران جایزه نقدی دیگر رو داره شانس قهرمانی نیست ؟(sm120)
اول فک کن بعد حرف بزن (sm120)
خریت دهن لق ؟! (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسی بهتر از رونالدوست (sm120)نقل قول:
پستای من و میلاد بخون کمک کن به بحث(sm120)نقل قول:
مسی کفش رونالدوست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدون رودربایستی با اختلاف میلاد چرت میگه ! (sm41)نقل قول:
احمد فقط شعر میگه البته از نوع سوک(sm120)نقل قول:
من تو تاپیک طرفدارانِ ایتالیا همین سوالُ میپرسم.ببینم چی میگن(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارسا میخواد با خرید سوارز رکورد رو بزنه (sm120)نقل قول:
بچه های رئالی تیز کردن رو کروس(sm120) این چندساله کسی نبود روش تیز کنیم(sm120)