از اساتید سایت تقاضا دارم یه راهنمایی بفرمایند برای خرید آلبوم...
اگه کسی بخواد آلبومو بخره باید چیکار کنه دقیقا؟
نه مستر کارت داریم نه ویزا کارت و نه چیز دیگری! چه باید کرد تا بشود حمایت کرد . . . ؟!
سپاسگزارم . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
از اساتید سایت تقاضا دارم یه راهنمایی بفرمایند برای خرید آلبوم...
اگه کسی بخواد آلبومو بخره باید چیکار کنه دقیقا؟
نه مستر کارت داریم نه ویزا کارت و نه چیز دیگری! چه باید کرد تا بشود حمایت کرد . . . ؟!
سپاسگزارم . . .
من یه نسخه vob دارم. 165 مگنقل قول:
نوشته اصلی توسط rko69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیتش از این بهتره.
خو اگه میخوای حمایت کنی از آیتیونز بخر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آیتیونز نصب کن و یه گیفت کارت بخر. گیفت کارت هم کلی از سایت های ایرانی میفروشن.
خود موزیک باران هم تبیغات یکیشون رو گذاشته.
بالای لیست آلبوم های اریجینال لینکش رو گذاشته.
اونو داشتم. خیلی وقت پیش حذفش کردم. شما تا وقتی که موقع پخش دقت نکنی یا اسکرین شات نگیری مقایسه کنی سخت میشه فهمید. اون ویدیو 164 مگی از اول تا آخرش از بالا به پایین انگار راه راهی شده. بدون اسکرین شات هم میشه فهمید. ضمن اینکه کیفیتش کمی پایین تره که فقط از مقایسه اسکرین شات ها روی زمینه ی دسکتاپ میشه فهمید...نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeids [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی واست جز من میمیره (sm127)
یه چیزی بگو بدونم خودتی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط fdd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فواد[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط fdd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوال سخت: بین این دو شاهکار کدوم بهتره؟
1- تقدیر
2- سبب
نظر خودم تقدیر هست. (sm127)
سلام نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو کار نقد و انالیزم داداش اونم حرفه ایش
(sm2)(sm30)(sm51)