با عمق تحلیلات کاری ندارم من، همین که میای اینجا میبینی قبرستون نیست خودش کافیه(sm120)
بیا مارو به فیض اکمل یا اقدس برسون(sm2)
رساله ت تو حلق رییس شکم گنده ت(sm120)اینقدر چایی میخوری تحلیل میکنی تو محل کارت، ماهی چند میلیون خسارت میزنی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
با عمق تحلیلات کاری ندارم من، همین که میای اینجا میبینی قبرستون نیست خودش کافیه(sm120)
بیا مارو به فیض اکمل یا اقدس برسون(sm2)
رساله ت تو حلق رییس شکم گنده ت(sm120)اینقدر چایی میخوری تحلیل میکنی تو محل کارت، ماهی چند میلیون خسارت میزنی (sm120)
بگو حمال میخوای واسه انجمن خودتو راحت کن ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا چون تویی باشه ...(sm46)(sm120) ولی نه مثل قبل ... در حد توان ... واقعاً سرم شلوغه ...
خب بسم الله الرحمن الرحیم شروع میکنیم با سیاوش قمیشی و اثر جدیدش توهم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ریز و موذیانه بعضی جاها رو با هوش مصنوعی درش آوردن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جالبه بدونید تاریخ تولد عیسی مسیح هم این تاریخ نبوده ...!!! به خاطر شب یلدا و همزمان شدن با کریسمس تاریخشو عوض کردن ... یعنی ببین شب چله ما که آخوندا بهش میگن یلدا (یلدا کلمه جعلی و عربیه ) در جهان مورد احترام زیادی بوده و تاریخ رو عوض کرده ...
بله ! به این میگن خود تحقیری ...
مولانای جان میگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید
تو یکی نهای هزاری تو چراغ خود برافروز
که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر
که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز
(sm120)
یاد عروسیا افتادم.. میگن بیا جلو برقص میگه نه من بلد نیستم زشته و فلان... بعد میان داخل، باید با چک و لگد بندازیشون بیرون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاری نکن پشیمون بشم ها ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]