باید از کجا شروع کرد
قصه ی عشقو دوباره
تا همه بغضای عالم
سر عاشقی نباره(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
باید از کجا شروع کرد
قصه ی عشقو دوباره
تا همه بغضای عالم
سر عاشقی نباره(sm81)
Keep Talking(sm25)
why dear?نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35)
Pink Floyd\Pulse - Disc 1نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب رفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا خودتو ناراحت میکنی پسرم
(sm50)
دیس نامجو (sm30)
(sm25)
(sm9)
هميشه كه نبايد به ايراني بودنمون افتخار كنيم گاهي هم ديدن همچين چيزهائي آدمو شرمگين ميكنه(sm25)(sm77)
(sm77)بعد از انقلاب مگه شده به ایرانی بودنمون افتخار کنیم (sm54)
خوب شد قیافه حقیقی رو دیدن تو جام جهانی ، تا دیروز ایرانو با قیافه احمدی نژاد میشناختن (sm70)
(sm9)
this is my kingdom come (sm118)
سجاد برو لباس آرژانتین رو بپوش (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب دیدم 1-0 جلوییم ولی دقیقه ش معلوم نبود (sm2)
(sm59) من چون خودم فوتبالیستم ، لباس تمام تیمهارو دارم ، یه مایکل اون رئال مادرید هم داشتم تا چند وقت پیش (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرژانتین یافت نمیشه ، 19 مسی بودا ولی پیداش نکردم
اصلا قبل اینکه با لباس اسپانیا عکس بگیرم میخواستم اونو پیدا کنم با اون بگیرم که پیداش نکردم خوشبختانه (sm2)
امیدوارم امشب مقابل آرژآنتین آبرومندانه بازی کنیم (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضي از پزشكان و متخصصين و محققينمون مايه افتخارن ، بعضي از ورزشكارانمون مايه افتخارن و خيلي افراد ديگه من خشك و ترو با هم نميسوزونم ولي خب يك سري هم مايه تاسف ميشن (sm1)
سالن جور کنم بیا بازیتو ببینیم حال کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب پس با این وضع آرژانتین می تونه به قهرمانی امیدوار باشه (sm2)
(sm30)
(sm2) شما سالن بگیرین من بیام توابع بازی سعیدم ببینیم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
سعید هیچ کاری نمی کنه فقط نزدیکش بشی با نوک پا (قدیما یه کفش داشت گویا نوکش آهنی بود) می کوبه توو ساق پات (sm2)(sm2)
lana del rey - cruel world (sm1)
5:00 (sm88)
(sm50)
عکس رونالدو و مسی رو جان من(sm2)
حالا رونالدو بزنه یه چیزی
اون مسی چلغوز از بچگی معلومه چیکاره بوده(sm25)
با هزار قرص و آمپول و آب معدنی رسوندنش(sm120)
چرا همه اواتارشونو کردن کاور پرچم (sm29)
(sm2)(sm2)نقل قول:
مثلا برای حمایت از ایران (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبریم(sm128)
مسی گل بزنه به ایران میرینن به پیچش (sm25)
ببین با کیا یه تیم ملی داریم (sm2)نقل قول:
هاشم بزنه چی (sm30)نقل قول:
باید هر موقع گل زد برق کشور رو از دم قطع کنن (sm2)
(sm70)خدا کنه خیابانی باشه
استرس هم داشته باشه از سلام تا آخر بازی رو زمین پهن یم (sm2)
انگلیسی ها ریختن تو پیج لوییس سوارز،تا تونستن بهش فحش دادن و تهدیدش کردن که میکشنش و یا حتی بهش تجاوز جنسی میکنن!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] added 2 new photos.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
يا امام رضا كمكمون كن
ايشالله با دعاهاي شما يه نتيجه ي خوب ميگيريم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
ما تو بازی با آرژانتین به دعای شما نیاز داریم
we need your prays for game vs.argentina
مﻬﺎﺟﻢ ﺑﻮﺳﻨﯽ ﺗﻮ صفحه فیسبوکش ﮔﻔﺘﻪ ﻣﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﻡ ﺷﺪﻥ ﺑﺎ ﻧﯿﺠﺮﯾﻪ ﻣﯿﺠﻨﮕﯿﻢ ﻮ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺷﺎﻧﺴﯽ ﻧﺪﺍﺭﻩ...
.
.
.
ﯾﮑﯽ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ بود: ﺍﺳﮑﻞ ﻣﺎ واسه ﺍﻭﻝ ﺷﺪﻥ ﺑﺎ ﺁﺭﮊﺍﻧﺘﯿﻦ ﻣﯿﺠﻨﮕﯿﻢ :|
(sm2)
بذار توو حال خودم باشم
قشنگیِ پیکانت به قالپاقاشن
بذار توو حال خودم باشم
نه نمی خوام وا شم
جعفر (sm2)