شعبان اشن چی گده؟! (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شعبان اشن چی گده؟! (sm50)
(sm25)(sm172)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به این خودآزاد (sm27)
به سلامتی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یس تمامشنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm134)
فدااا ، از ما که گذشت شماها بپایین دچار این چیزا نشین
فدا بشم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه واقعا شب بخیر (sm127)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بخوابی (sm127)(sm172)نقل قول:
خطرش خیلی بالقوه ـس کاریشم نمیشه کرد (sm50)نقل قول:
تبریک به شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک به خودم
تبریک به همه (sm81)
(sm50)(sm50)(sm50) دردت به جونم داداش خیلی ناراحت شدم...نقل قول:
انقدر این افکار نکبت منفی که داری رو بیشتر و بیشتر پرورش بده تا بیشتر درد رو سرت هوار شه (sm56)(sm56)(sm56)نقل قول:
جدی جدی این دوغ و گوش فیل که اصفهانیا میخورن خوشمزه ـس یا اونا عقلشون نمیرسه یا با بامیه جواب نمیده یا مشکل از ذائقه ماس یا چی؟؟؟
الان اومدم یکم بامیه و دوغ بخورم امتحانی مزه ـش اصلا هم خوب نبود (sm138)
(sm138) !?دوغ با بامیه؟! (sm138)نقل قول:
اصفهانیا میخورن خیــــــلیم تعریف میکنن خواستم امتحان کنم (sm138) اخمخا با این تنقلاتشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29) مطمئنی نوع خاصی از دوغ یا بامیه نیست؟!، شاید با اینی که ما میخوریم فرق داره!نقل قول:
نه مطمئن نیستم هرکی گفته فقط گفته دوغ با گوش فیل... (sm80)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تابلو رفتید سحری بلومبونیدا (sm70) نوش جان (sm127)
ما مث تو تا 5 صبح وقت نداریم که (sm70)(sm127)نقل قول:
4:34 (sm70)نقل قول:
طاعاتت قبول (sm70)(sm127)
نیم ساعت بیشتر از ما فرصت داری واسه لمبوندن (sm70)نقل قول:
همچنین (sm127)(sm70)
دیگه این امکاناتیِ که در اختیار ما خوزستانی های شریف گذاشته شده (sm120)نقل قول:
(sm19)
خوابیدیا پوریا جونم (sm134)
(sm120)نقل قول:
(sm127)
اصن نفهمیدم کِی خوابم برد، یهو به خودم اومدم دیدم ساعت 7 صبحه! (sm120)نقل قول:
قربون تو داش (sm127)نقل قول:
شعبان چو رجب رفت و سر آخر رمضان شد... آن ماه عیان شد
چیپس و پفک و بستنی و میوه و ساندیس... در جیب کت و پاچه ی شلوار، نهان شد
به به رمضان شد
مهمانی ات ای حضرت حق، زوری و گیری ست ... والله اسیری ست
از بهر فرو دادن یک لقمه ی ناچیز... هر دستشویی و کوچه ی بن بست، مکان شد
به به رمضان شد
گویند که چون روزه خوری در ته خندق... چیپسی بزند سق
از بهر همان کار خطا در دل گودال... صد گشت و عَسَس با هیجان راهی آن شد...
به به رمضان شد
اگه اشتباه نکنم امروز بلندترین روز ساله..
هوا هم به چهل درجه میرسه..
آهای روزهدار..
با من تراوش روزانه ـیست که در نبود تو تکرار میشود (sm50)(sm27)
من نميفهمم اگه علت روزه گرفتن درك حال فقيراست چراجـ.قباطلش ميكنه؟
ديگه همه ي فقيرا امكان دسترسي آسان به چند سي سي تف رو دارن ديگه
من میگم به جای ظریف..
.
.
.
.
احسان علیخانی رو بفرستن برا مذاکره!!
.
.
.
.
.
.
.
.
دو سه تا بغض کنه غنی سازی که هیچ ؛ حق ساخت بمب اتم هم بهمون میدن. ..!!!
ی دوس دختر داشتم سیبیل داشت
پشم زیر بغل و سیـ.نشم بماند
جدا ازینکه موهایکـــ.ونشبا سره ادگارد داویدز برابری میکرد
:
:
:
:
:
ولی من هنو موندم اینکــ.وندهدیگه چرا منو ول کرد
به بچه 6ساله میگم از خاله شادونه خوشت میاد یا خاله ستاره؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میگه : خاله الکسیــــــــس
موردداشتیم
.
.
.
.
.
.
.
.
دختره رفته ب مربی آمریکاشماره داده گفته من فیلماتونو دنبال میکنم،عاشقتونم .
خاکبر سر بااون کچله اشتباه گرفته
ﻃﺮﻑ ﺳﺤﺮﯼ ﻣﯿﺨﻮﺭﻩ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﻪ ﺗﺎ 6 ﻏﺮﻭﺏ
ﺍﻭﻥ 3-2 ﺳﺎﻋﺖ ﺗﺎ ﺍﻓﻄﺎﺭﻡ ﺩﺭﺍﺯ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﭼﺮﺕ ﻣﯿﺰﻧﻪ !
ﺑﻌﺪ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺍﺳﺘﺎﺗﻮﺱ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ :
ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻭﺯﻩ ﺩﺍﺭ ﻫﺴﺘﻢ !!
ﺧﻮ ﻻﻣﺼﺐ ﺗﻮ ﻣﯿﺮﯼ ﺗﻮ ﮐﻤﺎ ﺑﺲ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺑﯽ
ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﮐﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺗﻮ ﮐﺎﺋﻨﺎﺕ ﻭﻝ ﻣﯿﭽﺮﺧﻪ
یـــه چیــزه دختـــرا بــَـــد رو مــُــخــه ...
تو خــریدن طــلا و ... چشم تو هــَــم چشمی میکنه و پدر مادرش و شوهرشو سیاه بخت میکنه واسه خریدن طلا
عـــــاما
نمیره تو اندام و هیکل چشم تو هم چشمی نمیکنه :|
هیکــلش میشه کـــوهه چربی :|
خــــــو یکم شعــور هم خوبه ...
تو آفريقا يه قبيله اى هست نميدونن طلاق چيه.!!!
.
.
.
.
.
.
اصلآ به اين قرتى بازيا اعتقاد ندارن.
زن که پررو ميشه ميخورنش.!! تموم.(sm30)
ما جوانان از همین تریبون اعلام میکنیم از روزه داری خیلی لذت میبریم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هیچی نگيد میخوام مکارم روزه رو حرام اعلام کنه گندشو در نیارید شماهم تایید کنید
پیام پرزیدنت اوباما پس از پیروزی 3 بر 0 والیبال ایران مقابل آمریکا:
.
.
خیلی نامردین؛������ از فردا دوباره میرین تو تحریم .
.
پاسخ سردار سلیمانی: .
.
اگر لازم باشد به حول و قوه الهی فرهاد قائمی سرویس بعدیش را در کاخ سفید فرود خواهد آور������
پیام پرزیدنت اوباما پس از پیروزی 3 بر 0 والیبال ایران مقابل آمریکا:
.
.
خیلی نامردین؛😩 از فردا دوباره میرین تو تحریم .
.
پاسخ سردار سلیمانی: .
.
اگر لازم باشد به حول و قوه الهی فرهاد قائمی سرویس بعدیش را در کاخ سفید فرود خواهد آور😎
آتی پست زده:
سلامتی روزی که
نه وایبر On باشم
نه واتس آپ
کلا نباشم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اون روز بیمارستانم میفهمی؟
شوهرم خودشو از تراس انداخته پایین
مــــےفــــهـــمـــــے؟؟؟ ؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]