نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای بینیه سربالا .. (sm17)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای بینیه سربالا .. (sm17)
خستم .. (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا گلنار امتحان نمی کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم خستم ولی اینو نگفتم که گلنار خودش از دست من خسته شده .. (sm50)
بعد چند روز آلبوم پلی .. (sm50)
(sm50)
(sm118) Paul McCartney
موزن دیوس فک کنم داره مجدد بابا میشه چسی استراحت میومد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm172)(sm172)
هچی عادل رو هم فوکیدن 90 رو به گا دارن میدن ..
احمقه الان باید بشینه از بالا کارهای مهمتر بکنه ..
4 تا بازی مهم بیاد گزارشگری کنه ..
گزینه خوبی برای ریاست فدراسیون میتونه باشه در آینده ..
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خارناموس سریال بهترین در حال حاضر ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد دردویل میچسبه ..
این تتلو باز ادا موزنو در آورد ..
بهترین گزارشگر ایرانو دارن به فاک میدن...آخه یکی نیست به این جوجه بسبجی دیوس بد بو بگه گمشو بتمرگ سرجات ضیافت فوتبالی امشب رو برای مردم تلخ نکن...
هر جا این دیوسا بودن ریدن تو حال ملت...
من نمیدونم آخه تو چه قله ای رو فتح کردی که فردوسی پور فتح نکرده....بعد توی عن شدی مدیر شبکه
هیچ وقت راضی به این کار نبودم...اما آگه تو صفحش فحش ناموسم بهش بدن کمشه....
برخلاف شنیده ها گزارشگر دیدار پرسپولیس -السد تغییر نکرده است و عادل فردوسی پور گزارش این دیدار را بر عهده دارد
به چی خوردن افتادن...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی میخوام وین نصب کنم، اینو بنصبم؟؟؟
یا قراره آپدیت حجیمی چیزی در آینده بیاد صبر کنم؟؟
+
شاتل چرا ریده؟ (sm120) قبلا یوتیوب رو 1080 نگا میکردم الان باس بزارم رو 144p تا ویدیو یه سره پلی شه! واسه تو هم اینجوریه؟
حتی تویچ هم به همین صورته..
مثلا اینو باس رو 160p بزارم تا بدون قط و وصل شدن پلی شه
(sm118)
جهان کران به کران قرمز(sm127)
(sm127)(sm331)
تبریک.الحق که برانکو خداست(sm127)
تبریک (sm127)
بیرانوند بعد پنالتی کریس متحول شده (sm19)
این گزارشگر عباس قانعه جالب بود خخخخخخخ
پرسپولیس لیاقتشو داشت...دم همشون گرم...
دم برانکو هم گرم...یه نخ موی گندیدش میچربه به کل هیکل کیروش
تو این دنیای شخمی همین یه دلخوشی برامون مونده...
به راستی که زيبا تر از فوتبال هم وجود داره؟
(sm2)هر کی هس مشکل مغزی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کرسی شرای این سایتو هیچ وقت نفهمیدم نسخه پرو نصب کن ولی ورژنش همینه اگر خودت سر در میاری چی به چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علمی صوبت کن یه رفیق شیرین عقلی داشتیم میگفت من یه نت خوب میخوام یه فایلو میزنی همینجوری میره جلو دانلود کنه ! (sm2) منظورش خط سبر نرم افزار idm
ببین اگر پینگ خط خوب نیس باید ببینی برای مدت طولانی اینجوره یا یکی دو روز من الان 14 مگه دیشب 15 بود دیروز صب 16 با توجه به ترافیک شبکه
اگر سرعت خوبه تو یه سایتایی مشکل داری این دیگه به شاتل بر نمیگرده نت خراب شده ایران خوب پینگ نمیشه
(sm120)حرف سرعت نت شد بروبچ شما با گوشی ، نت همراه اول هات اسپات میزنین با سیستم چقد سرعت میگیرین ؟ من قبلنا تا 5 مگ میگرفتم اما الان شده مث نت adsl خونه یک و خورده ای سرعت میده نمیدونم منطقه ما ریده گوشی من ریده چی این وسط ریده (sm3)
گوه توش ..
همراه اول سرعتش عالیه میدون انقلاب سر البوم موزن آپلود تا 2 مگ میرف ..