لینکندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختیش اینجاس
نمایش نسخه قابل چاپ
لینکندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختیش اینجاس
میشه ضبطش کنی با جت ادیو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن لینک بده بهش این امشب ول کن نیست (sm120)
جتادیوندارمنقل قول:
صبر کن
صابر آلبوم غریبه آسرایی را ویو میزنم با آیتونز اسمه ترک ها را فارسی نشون میده علتش چیه؟(sm142)
یاران اهنگو به صورت فایل تو تلگ بده من ردیفش کنم
نیت نکردی(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر گاوه منه (sm19)
لامصب اسمه تراک ها فارسی میاد درسته به مهین خیلی وفادار هستم ولی نه تا این حد (sm2)
سرکارشگذاشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو گیتا نخونده