سورپرایز بزرگ:
اهنگ جدید شادمهر و یک خواننده زن جهانی و شروع تور کنسرت هاشون بزودی!
نمایش نسخه قابل چاپ
سورپرایز بزرگ:
اهنگ جدید شادمهر و یک خواننده زن جهانی و شروع تور کنسرت هاشون بزودی!
انشالله منبع موثقی داشته باشه این موضوعنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موثقهنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع؟؟؟ یعنی با اون زنه هم خوانی کرده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که موثقه اره هم خوانیه بعدشم تور کنسرت دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه شادمهر بره تو مارکت جهانی یکی از آرزوهای دیرین من شخصا بوده و هست :))) ولی این خبر رو پارسال فک کنم میگفتن که به جایی نرسید . امیدوارم این خبر اینبار دیگه درست باشه !!نقل قول:
یه همکاری بزرگ و یک یا چند کار خیلی تاپ
نه مثل همکاری های ارش و امید و ... که داشتن و با اینکه با ادمای بزرگی کار کردن ولی به هیچ وجه جواب نداد !!!!
بیشتر از خوندن یه اهنگ دو صدایی دوست دارم براشون اهنگ بسازه و تنظیم کنه
با جنیفر فک کن همکاری کنه چه حالی بده :))) یا اریانا یا کتی پری :)) با خواننده های درجه دو و پایین تر از اینا باشه اصلا حال نمیده !!
منبعت مثل احسان نباشه(sm120)نقل قول:
آقا کسی کنسرت شادمهر ک از ماهواره پخش شد را دید؟، چطور بود؟؟
این خبرو دیشب شادمهر به کنسرت گذاره کنسرت انکارا داده ولی گفته فعلا خبری داده نشه و یه سورپرایز بزرگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همشون در حد شایعست.باور نکنیدنقل قول: