محسن اگه نشد لینک خود سایت رو بهم بدی هم ممنونت میشم(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
محسن اگه نشد لینک خود سایت رو بهم بدی هم ممنونت میشم(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) اوسکولت کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اینا میگن رفیق؟ بیا یه رسوایی اخلاقی بزنیم براش
(sm2)
صادق یاران 7 تا لینک دست من داره بهش نمیدم (sm132)
(sm81)
(sm138)نقل قول:
معتاد گرتی سی دی فروش پفیوز برو سیگارتو بکش دیوث(sm2)
هر جور خودت صلاح میدونی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن اگر لینکو بهش بدی این دفع از دیوار حیاطمون بالا بیایی با وینچستر آبکشت میکنم (sm59)
ناموسا این لینکا شخمی چیه دادی اخرش اینجوری زده
7z.001
گناه اصلی رو خواستم لینک بدم که میلاد فرستادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درباره پرویز خان هم گیر نمیاد و منم ضبط کرده بودم و تو دی وی دی زدمو ب یکی از بچه ها دادم که دیوث کلا دی وی دی رو رو هوا زد!
بعید می دونم تو سایتا باشه
فیلم فرستاده هم نشون داده بود که اونو ضبط نکردم