نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نعنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گزينه ي دلش نميخواد جواب بده كو پس؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گنجا از روی تاپیک مرجع کنسرت های ایرانی کپی زده تو فرومش (sm39)
(sm2)خنجر ؟ من ؟ (sm2) (sm50)من خنجری ندارم که . (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با این چیزا کار ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزيزم هركي خنجر زده بهت بگو من همون خنجرو بكنم تو ماتحتش(sm2)نقل قول:
(sm2)امیر انگاری یوزر تلگرام منو یه کاری کرده که وقتی که امیر بیاد نمیزنه آخرین بار کی آنلاین بوده ..
شاید زیاد حرف بزنم ولی کاری که ندارم بهت اون رم هم تکمیل شد هر 4 تا لینکش ولی هر وقت ج دادی می فرستم برات .. من دیه حوصله ندارم اگه مزاحمم هیچ وقت توی تلگرام چیزی بهت نمیگم (sm10)
خنجرو ول کن بیا خیار چنبر بدم استفاده کن (sm120)
پريودي هادي؟(sm2)
مغازه خيارفروشي باز انلاين شد(sm2)
(sm2)بادمجونم داریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اینو نیگا ترش میکنه پفیوز
اون اخرين بار انلاين بودن تلگرامي كه ميگي لست سين رسنتليه همه عال و ادم ميدونن چيه
رو اكانت خودش گذاشته اخه به تو چه(sm2)
بیحرکت مثله مجسمه (sm2)
منم همین فکرو کردم .. نمیدانم دیگه شاید امروز حالش خوش نباشه .. (sm51)(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره در جريانم كلا در حيطه سيفي جات فعاليت ميكني(sm2)
تابان و یاشار میرن حذفی
یاشار حذف میشه ریدم به اون قیافه تخمیش میکروفون میکنه تو دهنش انگار خیاره مرتیکه بی استعداد
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا منظورم اون نیست که .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه روی یوزر من زده آخرین بازدید ساعت 5
ولی روی یوزر قبلی م که میرم مینویسیه آخرین بازدید 8 و خورده ای (sm2)
جاستین تیمبرلیک ایرانی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلگرام كلا كـيريه مثلا تو كنتكتات ميبيني زده يارو ده ساعت پيش انلاين بوده ولي ميري تو چتش يهو ميزنه انلاين
بايد بري تو چت
كيه
ارام سجادی
حتما ننه ي فرانكيه(sm2)
چشاش کوچیکه ابرو نداره قیافشم جذابیت دختر شرقی رو نداره کلا مث مجسمه (sm2)
گربه دستش نمیرسه میگه بو میده (sm2)
رضا برو مصاحبه نواب صفوي با كافه اپارات دختر مجريه رو ببين
جوري نشسته و لباس پوشيده اين ممه ليمويياش كامل معلوم باشه
لباسشم كه دامن پيرهنه انگار رفته دورهمي(sm2)
لازمه بگم عایا؟؟؟ (sm128)
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
یک دقیقه سکوت بخاطر ممه و کیون (sm50)
(sm2)
صدف داره واسه برزرس آماده میشه
لینک بده (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)من نمیدونم چطو دلشون میاد به این مروارید درون صدف تو ایسنا فوش میدن
01 - Hoosham Bebar Saadi
(sm50)
این فقط ممه و *** داره
اونی که من گذاشتم حقوق سیاسی می خونه نفر اول بدمینتونم هست تو کشور
جوووووووون اینکه زهرا عاملیه (sm173)