مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این فراستی نیس اون یارو دیوونه س که نقدای ناجور می نویسه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این فراستی نیس اون یارو دیوونه س که نقدای ناجور می نویسه (sm2)
من چ میدونستم خب (sm54) (sm70)
(sm70)اون ماهی که میخوری فسفرش کجا میره
(sm50)
الی لینک فول البوم گروه 666 رو می خواستم داری(sm50)
امیر تو داری(sm50)
چه طوفانی شد یهوو اینجا
چه بارونی (sm118)
(sm50)
درود بلیط های شب اول و دوم کنسرت به پایان رسیده است و در حال حاضر تنها خرید بلیط برای روز جمعه 22 و شنبه 23 خرداد از طریق سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و تماس با شماره 84200-021 از ساعت 9 صبح تا 6 بعدازظهر امکان پذیر می باشد.
(sm172)
تموم شد (sm168)
راديو (sm2)
دوباره گوش ميدم اصلا واژه "پوچ" توي شعر نيست! (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشكوكه..
گاهی اندیشم که شاید سنگ حق دارد؟
باز می گویم: نه!...
(sm98)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm120)
صبح فردا دوباره هردومون راضی..
ازین تکرار بیهوده ازین بازی...
(sm50)
کنسرت چ کسی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
با اینکه آهنگ سیاوش جالب نبود
ولی ممونم از امیر که دوباره زد تو دهن رادیو
اشتیاق، علیرضا قربانی...
حالا بده ازت تعریف کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم بلاتر
وقتی بلاتر نامزد بشه، هیچ کسی شانس نداره، تابلو بود دیگه
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوش باش عزیزم تو و من نداره (sm88)
از کیست بزرگوار(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ بی جهت نبود - علی عبدالمالکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرا = مریم اسدی
با اینکه دیره اهنگهای گروه 666نقل قول:
از وقتي کمکهای ایران رسيده يمن؛ تو کمتر از 17ساعت 2 تا هواپيمای عربستان سقوط کرده و پاسگاه هاي مرزي عربستان با خاک يکي شده!!فک کنم يمني ها دارن با تن ماهي هواپيماها رو ميزنن....(sm120)
البومو هنوز گوش ندادم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مریم اسدی رو دوس دارم شعراشو(sm118)
یه پیانو، یه گل سرخ، یه چراغ نیمه روشن
یه شب ستاره سوز و آخرین ترانه ی من
sounds of pain(sm54)
(sm3)
اوکی(sm27)نقل قول:
دوستان کسی توی last.fm عضو هست؟؟؟
هماینقل قول:
(sm50)